2777
2789
اخلاقش چه طوریه؟بهش اطمینان داری من نذاشتم بره میترسم یه روز یه زن مطلقه جلف یا فاحشه سوار ماشینش بش ...

یه چیز میگم نمیخوام کسیو بترسونم ولی خداشاهده دارم راست میگم.یه مدت بود شوهرم دستش تنگ بود مجبور بود برنامه اسنپو وصل کنه بره کار کنه.و همین کاررو کرد..بعد یک شب اومد گفت بدم اومده از این کار دوس ندارم برم.ازش پرسیدم چرا؟گفت یه زنه سوار شد اول فکر کردم داره با گوشی میحرفه ولی نخیر انگار اشتباه میکردم..داشته میگفته چندتا دختر دارم، تو شهرهای مختلفم دارم.میخوای؟و هزار تا چیز دیگه.میگه بهش گفتم پاشو برو پائین در باز کردم پرتش کردم پائین

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
عزیز چرا زن مطلقه رو هم ردیف فاحشه میدونی؟ خدا خودش طلاقو حلال کرده،درضمن همه مثل هم نیستن

من گفتم زن مطلقه جلف و سبک‌ . تو یه تاپیکی خانومی میگفت شوهرم اسنپه یکیو سوار کرده بود به شوهرم میگفت هر جا بری باهات میام پاچه هاشم زده بود بالا جلو هم سوار شده بود هی هم نازو غمزه میومده. بازم خوب بود اهلش نبوده بعد رفته خونه برا زنش تعریف کرده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز میگم نمیخوام کسیو بترسونم ولی خداشاهده دارم راست میگم.یه مدت بود شوهرم دستش تنگ بود مجبور بود ...

وای چه بد😫 آدم ازینا میترسه دیگه. تازه اکثر مردا گول میخورن و به این زنا پا میدن

وای چه بد😫 آدم ازینا میترسه دیگه. تازه اکثر مردا گول میخورن و به این زنا پا میدن

آره آدم میترسه.هزارتا زن جورواجور رنگی رنگی سوار میشن😢

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
اخلاقش چه طوریه؟بهش اطمینان داری من نذاشتم بره میترسم یه روز یه زن مطلقه جلف یا فاحشه سوار ماشینش بش ...

نه اخلاقش اونجوری نیس خیلی بدش مید قبلا تواژانس بوده بهش اطمینان دارم