2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 35 پست
اون چه خواهریه دیگه واسه خواهرت متاسفم چشم دیدنه روزایه خوبتونداره ادم.حسابشون نکن خودکشی چیه دختربا ...

قلبم خیلی شکسته... امروز صبح پیام های خواهرم خوندم اصلا نمیدونین چ حالی شدم. میخام همین کار رو کنم.. دیشب من دوبار عکس پروفایل م عوض کردم عاشقانه گذاشتم اینا یهو ترکیدن... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نامزدت آشنا بوده که قبلا عمت عاشقش بوده بعد ی،سوال دیگه نامزدت باهاش حسی داشته یا نه؟!

آشنا بوده. هم محلی مون بوده از قدیم میشناسیم عمم با دو تا بچه خاطر خواهش میشه و با کمال وقاحت جار هم میزنه

بس کن این حرفاتو...من نه پدر دارم نه مادر نه خواهر، اما اینا مهم نیست، مهم اینه عقل داشته باشی، عقل ...

... مرسی حرفات خیلی خوب بود.. خیلی زیاد، امیدوارم بتونم. ممنونم ازت

من جز اینک الان خوشحالم کنار همسرم هیچ جرمی مرتکب نشدم.  عمم با دو تا بچه عاشق همسر من بوده. یک ...

ببخشید عمت بده که باوجود داشتن همسروزندگی چشمش دنبال دیگرانه شما باافتخارسرت بگیر بالا 

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
اگه بخای به حرف خاهر و عمه گوش کنی و با حرفاشون غصه بخوری که فایده نداره قوی باش و اصلا محلشون نده ر ...

خیلی سخته... خیلی حرفای اطرافیان واقعا عذابم میده. نمیدونم با خودم میگم اگر بمیرم شاید دیگ دس از سرم برداشتن. نمیدونم این آدمهای بیکار فقط میچسبن ب زندگی مردم و فضولی 

حالا مطمانی که نامزدت واقعا ادم خوبیه که باهاش میخای بری زیر یه سقف؟

مطمنم.. پاک پاک هست، وقتی عمم پیامای عاشقانه بهش  میدادم هیچ حرفی نمیزده جز اینک خانم محترم زشته این حرفا، حتی بارها اسکرین حرفاش اوایل نامزدی مون بهم نشون داده بود. طفلک این پسره بیچاره تراز این حرفاس ک افتاده تو زندگی من... با این عجوزه های خاله زنک

من جای استارتر بودم با عشق عمه ام نامزد نمیکردم.از اولش معلومه که میشه مایه هزارتاحرف اگه نامزدت ...

گاهی با خودم میگم اشتباه کردم نباید اینکار رو میکردم ک حالا اینهمه حرف بزنن. اما واقعا دوسش دارم و کنارش خوشبخت و خوشحالم.. مامانم اومد سر صبحی دید دارم گریه میکنم گفت ولشون کن زندگی خودت بچسب.. 

امیدوارم بتونم ب حرفای اطرافیان اهمیت ندم