2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه فایده مال من10روزگذشت رفتم ازمایش فرداش پریودشدم.گاهی چون میدونی نمیشه نمیری.😭😭😭

من 1 آذر کورتاژ شدم سقط داشتم الان هم اقدام به بارداری نکرده بودیم برا همون فعلا نمیرم آزمایش

چه فایده مال من10روزگذشت رفتم ازمایش فرداش پریودشدم.گاهی چون میدونی نمیشه نمیری.😭😭😭

اخی.توکلت بخدا باشه عزیزم.اخه خودم این ماه فقط منتطرن از موعد مری بگذره برم.بی بی چک هم که دیگه هیچی .از هر مدل و مارک استفاده کردم

اخی.توکلت بخدا باشه عزیزم.اخه خودم این ماه فقط منتطرن از موعد مری بگذره برم.بی بی چک هم که دیگه هیچی ...

من دفعه قبل که حامله بودم و سقط شد تو هفته هفت بودم بی بی میزدم منفی نشون میداد  

اخی.توکلت بخدا باشه عزیزم.اخه خودم این ماه فقط منتطرن از موعد مری بگذره برم.بی بی چک هم که دیگه هیچی ...

ایشالله بزودی باردارمیشی گلم ایشالله این ماه.نه من دیگه اصلابیبی نمیزنم چون سه ساله نشده الکیه

من دفعه قبل که حامله بودم و سقط شد تو هفته هفت بودم بی بی میزدم منفی نشون میداد    

عزززیزم.دلیلش چی بود؟تا میتونی هودتو تقویت کن.شیرموز درست کن هی باشوهرت بخورین.البته نمیدونم ربطی داره با ته.خودم اقدام اولمه تجربه ندارم