2777
2789
دكتر گفته نخور؟؟؟واقعان ؟؟؟؟ننه هاي ما هيچ وقت اين رژيم هاي غذايي و فقير از ويتامين و أملاح رو نداشت ...

تازه خیر سرش فوق تخصصه اما من گوش ندادم میگه سرطان زاس 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
جدی فردا برم آزمایش یکی بود میگفت باید آزمایش انعقاد خون بدی مشخص میشه 

من انعقادخونی ندادم ولی دکتربهم ماه قبل اسمرین دادگفت بخور بخاطر سقطتت حتی گفت توبارداریم بخورامن بگم قطع کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اونایی که کم خونی دارن پنج میخورن خوکه نداری یک کافیه من دوسال یک خوردم چند روز قبل دکترم گفت ا ...

من واسه 3ماه قبل ازبارداری میخورم. آزمایشم هنوز ندادم ببینم کم خونم یا نه. درکل که ضرر نداره نه؟ 

میشی عزیزم  زودتر از چیزی که فکرشو کنی دوستم راستی کپسول اوبوست به من خیلی کمک کرد و ای ...

من یه دستمال کاغذی میچپونم توش

میشی عزیزم  زودتر از چیزی که فکرشو کنی دوستم راستی کپسول اوبوست به من خیلی کمک کرد و ای ...

بخدا توی تخجک مشکل ندارم هرماه بدون دارو تخمک ۲۲ دارم نزدیکیمم یک‌شب درمیان پامم یساعت توهواست ولی نمیدونم چرا نمیشم استرسمم کم کردم ولی باز دلم گرفته کاش حداقل بچه دارنمیشم دلم ازوم بشه خدا کمکم کن

من واسه 3ماه قبل ازبارداری میخورم. آزمایشم هنوز ندادم ببینم کم خونم یا نه. درکل که ضرر نداره نه؟&nbs ...

نه بابا بخور اما آزمایش بده قبل بارداری اکثرا یدوفولیک میخورن 

ماه قبلم‌که لتروزکل خوردم روز ۱۲ متفی سد ۱۳ دوتاخط نزدیکی نکردم ۱۴ یک خط سد نزدیکی کردم الانم دوازده ...

نه چون اسپرم تا سه روز توی بدن زنده میمونه، اگه فردا تخمک ازاد شه ، اسپرم توی بدنت زنده هست. حالا اگه خواستی نزدیکی هم بکن دوباره

خدایا شکرت🙏🏻💓

بهش گفتم امشب دیر ازم جدا شو ولی بازم سریع پاشد رفت منم مدل سحده بودم ولی برگستم زیرم بالش گذاشتم پامو یساعت دادم دیوار

بخدا توی تخجک مشکل ندارم هرماه بدون دارو تخمک ۲۲ دارم نزدیکیمم یک‌شب درمیان پامم یساعت توهواست ولی ن ...

الهی عزیزم

به خدای مهربون بسپار و دیگه فکرشو نکن ، یهو به خودت میای و میبینی نی نی چند وقتی هست تو دلته 

بهش گفتم امشب دیر ازم جدا شو ولی بازم سریع پاشد رفت منم مدل سحده بودم ولی برگستم زیرم بالش گذاشتم پا ...

تمام چیزهایی که احتمال بارداری رو زیاد میکنه رعایت کن دوستم

در مورد کپسول اوبوست هم از دکتر حتما سوال کن

دكتر گفته نخور؟؟؟واقعان ؟؟؟؟ننه هاي ما هيچ وقت اين رژيم هاي غذايي و فقير از ويتامين و أملاح رو نداشت ...

این آرمایشای قبل بارداری چند ماه قبل انجام بشه بهتره 

الهی عزیزم به خدای مهربون بسپار و دیگه فکرشو نکن ، یهو به خودت میای و میبینی نی نی چند وقتی هست ...

ای جون دلم قربون سید کوچولوم برم خداکنه زودتربیاد مامان فداش بشم نمیدونم چرا نمیادو نوکری فرزند زهرا رو بکنم

این آرمایشای قبل بارداری چند ماه قبل انجام بشه بهتره 

حداقل يك تا سه ماه قبل كه بدوني و وقت درمان داشته باشي 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك