2777
2789
دستت درد نکنه خواهری ولی ازبس منتطر معجزه بودمو نمیشه دلم سکسته باورکن تاالانم دارم اشک میریزم نمیدو ...

الهی عزیزم

منم بارداری خیلی خیلی سختی داشتم ، اونم مجبور بودم ۵ صبح تا ۶ عصر سرکار باشم ، اصلا باورم نمیشد به زایمان برسم ، وقتی زنای حامله رو تو محل کارم یا مطب دکترم میدیدم که چقدر سرحال هستن ، دلم میشکست که چقدر من فرق میکنم ولی خدای مهربون کنارم بود و کمکم کرد

برای همین درکت میکنم دوستم و هم خودم و هم دخترم دعات میکنیم که زوده زوده خوش خبر باشی عزیزم

فقط به خدا توکل کن و بسپارس به خودش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم سوال داشتم بپرسم ازت .به نظرت اسید فولیک ۵ عوارض نداره .و اینکه خارجیشم هست

براي چي ميخوري؟

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
الهی عزیزم منم بارداری خیلی خیلی سختی داشتم ، اونم مجبور بودم ۵ صبح تا ۶ عصر سرکار باشم ، اصلا ب ...

مرسی خواهرگلم مرسی ازخودت و دخنرگل نازت.کاش منو تمام منتطرا مادربشیم کاش تاعید بارداربشم وگرنه باید برم ای یو ای اونم نشد ای وی اف

[QUOTE=80468599]براي چي ميخوري؟[/QUOTEبچه که کورتاژ کردم نقص لوله هوی عصبی داشت شنیدم باید بخورم دکتر میگه مگه ننه هامون میخوردن اما من سرخود میخورم والبته مول ناقص بود جفت پاتولوژی گفت

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
ماله من 1 کم نیست بنظرت؟ 

مگه مشکلی داری تو اگه نداری یک کافیه اما قبلش باید آزمایش بدی مشخص بشه خیلی مهمه با تغذیه درست 

[QUOTE=80468599]براي چي ميخوري؟[/QUOTEبچه که کورتاژ کردم نقص لوله هوی عصبی داشت شنیدم باید بخورم دکت ...

دكتر گفته نخور؟؟؟واقعان ؟؟؟؟ننه هاي ما هيچ وقت اين رژيم هاي غذايي و فقير از ويتامين و أملاح رو نداشتن اون زمانها حتمان بخور عزيزم بله خارجيش هم هست 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
ببین اونایی که کم خونی دارن پنج میخورن خوکه نداری یک کافیه من دوسال یک خوردم چند روز قبل دکترم گفت ا ...

جدی فردا برم آزمایش یکی بود میگفت باید آزمایش انعقاد خون بدی مشخص میشه 

احتمالا نزدیک به تخمک گذاری هستی که ترشح داشتی

ماه قبلم‌که لتروزکل خوردم روز ۱۲ متفی سد ۱۳ دوتاخط نزدیکی نکردم ۱۴ یک خط سد نزدیکی کردم الانم دوازده یک خط بود نزدیکی کردم میگم اگه فردا دوتاخط سد چکارکنم فرداشبم بکنم یانه

مرسی خواهرگلم مرسی ازخودت و دخنرگل نازت.کاش منو تمام منتطرا مادربشیم کاش تاعید بارداربشم وگرنه باید ...

میشی عزیزم 

زودتر از چیزی که فکرشو کنی دوستم

راستی کپسول اوبوست به من خیلی کمک کرد و اینکه رابطه ات با همسرت عمیق باشه و همسرت دیر ازت جدا بشه که اسپرم فرصت بیشتری داشته باشه ، خودتم بعد از رابطه نیم ساعت دراز بکش و با دست دهانه واژنت دو ببند که اسپرم کمتری خارج بشه

یک روز در میون هم رابطه داشته باش

من دلم خیلی روشنه مامان خانومه آینده 😊