2777
2789
یه جورب خرش کن بگو مثلا یکی از عروسکاشو پاشویه کن شاید بچه خر شد

۱۹ ماهشه اینقد گیج داروهاس به سختیم خوابش برده سعی میکنم یکم دستمال مرطوب کنم بزارم ول اگه بزاره

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو ماه اقدام کردم نشد، این ماهه سومه، ده روزم تا پریودم مونده. قبل اقدام همه ازمایشهارم داد ...

عزیزم دو نافت تیر نمیکشه یا اب دهنت زیاد نشده یا دل درد نداری یا لکه بینی زودتر از موعد

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

با شوهرم بحث مون شد ، بدجوری دلم رو شکوند ، منم عینکش رو قایم کردم.😂

بیچاره ۵ یا ۶ ساعت کل خونه رو گشت و پیداش نکرد...فکر میکنه پسرم جایی انداختتش...😁

به نظرتون من بدجنسم؟🤔

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

دلم‌گرفته رفتم سوره محمد خوندم یکم‌گریه کردم خوابم نمیبره.کاش خدا به ما منتطرها هم بچه بده.تمام دورب ...

عزیزم خدا بزرگه انشاله به زودی مادر بشی و یه نی نی سالم بغل کنی امام رضا رو به پسرش جواد قسم بده سه بار بعد از هر نماز انشاله حاجت بگیری

خواهر من سه تا سقط داشت خیلی اذیت شد خداروشکر الان پسرش سه ماه تو بغلشه الهی خدا حاجت روات کنه فدات

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.