2777
2789
عزیزم پاشویش کن لباساشو در بیار 

لباسشو درآوردم ولی نمیزاره پاشویش کنم کلی جیغ و داد میکنه

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقدامی هستی؟😬

نه بابا عید ایشالله سقط داشتم ۶ ماه باید وایسم اما این ماه شوهرم جلوگیری نکرد یه بار توهم زدم تو اقدامی

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
لباسشو درآوردم ولی نمیزاره پاشویش کنم کلی جیغ و داد میکنه

یه جورب خرش کن بگو مثلا یکی از عروسکاشو پاشویه کن شاید بچه خر شد

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
نه بابا عید ایشالله سقط داشتم ۶ ماه باید وایسم اما این ماه شوهرم جلوگیری نکرد یه بار توهم زدم تو اقد ...

من دو ماه اقدام کردم نشد، این ماهه سومه، ده روزم تا پریودم مونده. قبل اقدام همه ازمایشهارم دادم، اما نمیدونم چرا نمیشه. الانم که باید دوباره ده روز صبر کنم تا پریود. کاش شکمم شیشه ای بود توشو میدیدم چه خبره🥴🥴

خدایا شکرت🙏🏻💓

دلم‌گرفته رفتم سوره محمد خوندم یکم‌گریه کردم خوابم نمیبره.کاش خدا به ما منتطرها هم بچه بده.تمام دوربریام یامادرشدن یا حاملن فقط من بچم سقط سدو نزدیک یسال ازش گذشت و همچنان بغلم خالیه