2777
2789
عنوان

رنگى شدن چشم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 18 پست
و من عاشق بچه چشم رنگيم اما خودمون چشم رنگى نيستيم ولى پدر بزرگ شوهرم چشم آبيه امكانش هست بچه منم چش ...

وای منم خیلی دیدم اینجوری که پدر و مادر چشماشون قهوه ای بوده بچه رنگی شده. منم خیلی درگیر شده مغزم حاضرم هرکار کنم که بچم چشمهاش رنگی شه البته اول سلامت باشه اما خیلی زیبایی برام مهمه . میدونم کارم درست نیست اما برام خیلی مهم شده دست خودم نیست

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چشام قهوه ای شوهرم هم قهوه ای تیره.مادرشوهرم چشاش سبزه.الان دخترم چشاش رنگ خاصی داره.رنگیه مث یشمی و عسلی ولی پررنگه.تو نور چشاش سبز عسلی هس.البته رنگیه ولی روشن نیس.نمیدونم بزرگ بشه چ رنگی میشه.دختر داییم گندمیه شوهرش هم سبزه چشای هردوتاش تیره هسش.الان دخترش سبزه چشم سبزه😐

میشه عزیزم . ژن مغلوبه مخفیه در نسلهای بعد دیده میشه. اتفاقا تو ایران زیاد داریم چشم رنگی که پدر مادر مشکین.من شوهرم سبزه مادر پدرش قهوه ای تیره ان .خودمم مامان بابام قهوهای تیرن بچه بودم ابی بود الان عسلیه