2777
2789
عنوان

من از شوهرم بدم میاد چکارکنم.

874 بازدید | 42 پست

سلام.بچه هامن از شوهرم بدم اومده. از صبح تا شب سرکاره. اصلا باهم حرف مشترکی نداریم. از وقتیکه بچه دارشدیم وضعمون بدتر شده. ۳ماهه که حتی درحد بوسیدن هم به هم نزدیک نشدیم. موع خوابیدن حداقل ۱۰۰ متر بینمون فاصله س. اگر بوسیدنی هم بوده از طرف من بوده. ۵ساله که ازدواج کردیم.توی این۵سال حتی یکککککباااار  دوستت دارم و به زبون نیاورده. حتی یکبار بهم محبتی نشون نداده. یکبار اسمم و به زبون نیاورده. ازش خسته شدم. از هرلحاظی نیازهام داره سرکوب میشه. واقعا نمیدونم باید چکارکنم.

shakiba

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خوبه وخیانت نمیکنه و وضع مالیش خوبه و بحرفته بمون

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
چرابچه اوردی وقتی ازاول اینجوری بود،ی ادم دیگه رو هم عقده ای کنین تحویل جامعه بدین..

عزیزم الان اومده کمک بگیره لطفا سرزنش نکنین

معلم زبان انگلیسی 📚🎀: ایدی 👈👈👈                                English_teacher99@

دارم میرسم بهش یواش یواش

شوهرمنم ۲۴سرکاره

منم دارم ازدست میرم

داداشم امده خونمون وازوضعیت زندگیم ناراحته وتعجب کرده

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.