2777
2789

یه شامپو از داروخانه بگیر اسمشو نمیدونم ولی بگی بهت میدن...سرکه..رنگ مو ..سس مایونز

هر کدوم بزنی باید نیم ساعت بزاری بمونه کلاه پلاستیکی بزاری سرت بعد بشوری و بعد از یک هفته تکرار کنی

اها اسفند هم میگن خوبه

جانی و جهانی ..ای دل و جانم همه تو..

دختر منو شپش زد اونم از شن های تو حیاط و پارک بعد با شوهرم دوتایی شپش ها دونه دونه گرفتیم بعد منو شپش زد😁 بازم شوهرم نشست  پاکسازی کرد با دست  ☺

عاشق‌ِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ــــدا.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منو شپش زد اونم از شن های تو حیاط و پارک بعد با شوهرم دوتایی شپش ها دونه دونه گرفتیم بعد منو شپ ...

وای دقیقا اوضاع خونه ماهم همین شده اول دخترم الآنم من

🎑🎄الهی یهویی بشه همونی که دلتون میخواد🎈🏆⁦🎖️

یه چیز دیگه بعد از اینکه اینا رو زدی موهاتو شستی اتوی مو بکش از ریشه موهات تخم هاش فقط اینطوری از بین میره

همیشه هم بعد حمام سشوار داغ بکش

جانی و جهانی ..ای دل و جانم همه تو..
یه چیز دیگه بعد از اینکه اینا رو زدی موهاتو شستی اتوی مو بکش از ریشه موهات تخم هاش فقط اینطوری از بی ...

مرسی عزیز دلم

منم دو سال پیش دخترم از دوستش گرفت ..زود متوجه شدم و حساس شدم تو دو هفته ریشه کنش کردم  خیلی ب ...

خیلی بده تموم فکرم رو مشغول کرده😭

وای دقیقا اوضاع خونه ماهم همین شده اول دخترم الآنم من

وای این و روجک من میره تو شن ها بلد موقع بازی جو گیر میشه  میریزه رو سرش از اون شپش گرفت کلی بود 

بعدش خودم  اگه میتونی با سس سفید سرتو بگیر سس بزن پلاستیک ببند تا صبح بخواب اینو خالم بهم یاد داد گفت بعد صبح بشور میره 

عاشق‌ِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ــــدا.......

موهای دختر منم سه سال بود که شپش گرفته بود توسط یکی از دوستام ادرس جایی رو گرفتم که با یک جلسه و تضمینی موها رو پاکسازی میکنن منم دخترم رو بردم و الان نزدیک به یک ساله که خدارو شکر پاک شده و دیگه هیچ اثری از رشک و شپش نیست 

اینم ادرس اینستاشونه اگه خواستی برو ی سر بزن

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp