atenakhanom مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 1027 عنوان شپش 104 بازدید | 11 پست دوستان کسی از راه های از بین بردن شپش سر چیزی میدونه؟اگه تجربه ای دارید لطفاً بگید 🎑🎄الهی یهویی بشه همونی که دلتون میخواد🎈🏆🎖️ 1397/11/04 | 01:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چارقد عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 375 یه شامپو از داروخانه بگیر اسمشو نمیدونم ولی بگی بهت میدن...سرکه..رنگ مو ..سس مایونزهر کدوم بزنی باید نیم ساعت بزاری بمونه کلاه پلاستیکی بزاری سرت بعد بشوری و بعد از یک هفته تکرار کنیاها اسفند هم میگن خوبه جانی و جهانی ..ای دل و جانم همه تو..
kitty2017 عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1416 دختر منو شپش زد اونم از شن های تو حیاط و پارک بعد با شوهرم دوتایی شپش ها دونه دونه گرفتیم بعد منو شپش زد😁 بازم شوهرم نشست پاکسازی کرد با دست ☺ عاشقِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ﷽ــــدا.......
atenakhanom مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 1027 دختر منو شپش زد اونم از شن های تو حیاط و پارک بعد با شوهرم دوتایی شپش ها دونه دونه گرفتیم بعد منو شپ ... وای دقیقا اوضاع خونه ماهم همین شده اول دخترم الآنم من 🎑🎄الهی یهویی بشه همونی که دلتون میخواد🎈🏆🎖️
چارقد عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 375 یه چیز دیگه بعد از اینکه اینا رو زدی موهاتو شستی اتوی مو بکش از ریشه موهات تخم هاش فقط اینطوری از بین میرههمیشه هم بعد حمام سشوار داغ بکش جانی و جهانی ..ای دل و جانم همه تو..
atenakhanom مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 1027 یه چیز دیگه بعد از اینکه اینا رو زدی موهاتو شستی اتوی مو بکش از ریشه موهات تخم هاش فقط اینطوری از بی ... مرسی عزیز دلم 🎑🎄الهی یهویی بشه همونی که دلتون میخواد🎈🏆🎖️
چارقد عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 375 منم دو سال پیش دخترم از دوستش گرفت ..زود متوجه شدم و حساس شدم تو دو هفته ریشه کنش کردم خیلی بد بود ایقده دخترم گریه میکرد جانی و جهانی ..ای دل و جانم همه تو..
تارا۹۴ عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 8400 خیلی سخته خدا کمکت کنه همه رختخوابارو عوض کن لباساتونم هر روز بشور
atenakhanom مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 1027 منم دو سال پیش دخترم از دوستش گرفت ..زود متوجه شدم و حساس شدم تو دو هفته ریشه کنش کردم خیلی ب ... خیلی بده تموم فکرم رو مشغول کرده😭 🎑🎄الهی یهویی بشه همونی که دلتون میخواد🎈🏆🎖️
چارقد عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 375 منم کل لباساشو رختخواباشو کردم تو کیسه زباله محکم گره زدم تا دو هفته بعدم شستم و اتو کردم خیلی بد بود خیلی جانی و جهانی ..ای دل و جانم همه تو..
kitty2017 عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1416 وای دقیقا اوضاع خونه ماهم همین شده اول دخترم الآنم من وای این و روجک من میره تو شن ها بلد موقع بازی جو گیر میشه میریزه رو سرش از اون شپش گرفت کلی بود بعدش خودم اگه میتونی با سس سفید سرتو بگیر سس بزن پلاستیک ببند تا صبح بخواب اینو خالم بهم یاد داد گفت بعد صبح بشور میره عاشقِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ﷽ــــدا.......
robina_roz عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 642 موهای دختر منم سه سال بود که شپش گرفته بود توسط یکی از دوستام ادرس جایی رو گرفتم که با یک جلسه و تضمینی موها رو پاکسازی میکنن منم دخترم رو بردم و الان نزدیک به یک ساله که خدارو شکر پاک شده و دیگه هیچ اثری از رشک و شپش نیست اینم ادرس اینستاشونه اگه خواستی برو ی سر بزنhttps://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp