2777
2789
عنوان

من بچه اخرم

118 بازدید | 6 پست

سلام   خانما عزیزان دل یکی از ترسها و درد هایی که قلبم رو  دردمیاره  اینه که چون من 16سالمه و بابام  58سالشه و مامانم 56سالشه  میترسم منو تنها بزارن  و خدانکرده  از این دنیا برند هردفعه که بیمار میشوند   قلبم میخواد از جاش دربیاد  البته خواهر و برادر دارم 2برادر و 2خواهر اما  نمیخواام  دست اونها بیافتم نمیگم بدند اما دوس نداررم  میترررسم یتیم شم برام 14 صلوات به نیت 14 معصوم    علیه السلام     بفرستین اینجوری نشه **چون فکر میکنم اگه بابام و مامانم برن تکیه کننده ندارم و هم چنین شاید اونجا کسی نیس ازمن حمایت کنه ومن نه دانشگاه  میتونم برم  چون خواهر  برادرم شاید شهریه ندند البته من منطقه سه فرهنگیان مشهد انسانی رشته قبول بشم  99 کنکور دارم  و اگه نباشند بابام و مامانم که  عشق های من هستند نباشند شایدم بزور با کسی دوس ندارم ازدواج کنم مثلا***میترسم یتیم شم دعا کنید معلم بشم یک معلم عالیییی

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

عزیزم منم هم سن تو بودم ازاین فکرا زیاد میکردم قران زیاد بخون اخر نمازت هم برا سلامتی پدر مادرت دعا کن که سایشون بالا سرت باشه 

در ضمن پدر مادرت که جونن حالا والا فکر بی خود نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیییلی ممنونم به نیت اونها بخونم میشه تو برای من بخونی  فکر میکنم خیلی گناهکارم میشه تو واسه پد ...

باشه میخونم

نه عزیزم گناهکار نیستی تو الآن خیلی دل پاکی داری فقط مواظب دلت باش که آلوده به گناه نشه سنت حساسه

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇