2777
2789
عنوان

نگران

74 بازدید | 14 پست

بچه ها خییییییییلی ظهرگرییه کردم دل نگرونم دلم اروم نداره لطفا نخندیدها من دو  سه بار که بابام رفته دستشویی بعدش که رفتم معلومه توی ادرارش یک مایع زرد کوچولو ر هست مایع زرد توشه نکنه سرطان باشه سرطانپروستات یا سرطان مثانه وااای دارم میمرم اخه من 16سالمه فقط بچه اخر خدااااایا الانم بخاطراینکه قلبم اروم بشه اومدم اینجا خدایا

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

عزیزم از یه دکتری چیزی بپرس اینجا بعضیا شعور ندارن فقط مسخره میکنن و آدمو ناراحت میکنن

قبول انواع سفارش گلسر،ریسه مو،بدلیجات رنگ ثابت، آویزساعت،گیره روسری،نیم ست،بندعینک،وست دختر پسر لینک کانال     https://t.me/joinchat/EP8P4FgT2q8GitzfyUYerg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان ،معلومه باباتو خیلی دوست داری

خدا برات حفظش کنه و همیشه سایش بالا سرت باشه

در ضمن نگران نباش چیز خاصی نبوده که بخوای نگران بشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بخدداااا راست میگم کسی میدونه بگه ای خدااااااااا

تو گوگل سرچ کن ایشالا که چیزی نیست نگران نباش

قبول انواع سفارش گلسر،ریسه مو،بدلیجات رنگ ثابت، آویزساعت،گیره روسری،نیم ست،بندعینک،وست دختر پسر لینک کانال     https://t.me/joinchat/EP8P4FgT2q8GitzfyUYerg

باروکا دلم اروم شد خداوند هرچی که دل مهربونت میخواد بدن  اره بابام عاشقشم من 16سالمه  میترسم بابام 57سالشه میترسه بره و تنهام بزاره اخه داداشام و خواهرام میترسم دستشون بیافتم  دوس نداررم  

ممنون عزیزم از دعای خیرتون

اصلا نگران نباش اونایی که مشکل دارن خون تو ادرارشون هست ضمن اینکه اصلا معلوم نیست اون چیزی که دیدی دقیقا چی بوده شاید خرده دستمال توالت بوده

باروکا چون چندبار دیدم میگم بصورت زرد یا نارنجی میزد البته خون در ادرار هم زدم تو نت گفته بود میتونه عفونت ادراری سنگ کلیه و در اخر سرطان مثانه باشه و غیره باشه

باور کن الکی داری غصه میخوری.من الان واست سرچ کردم نوشته بود تو مردا با افزایش سن طبیعیه این مورد نمی‌دونم شما چی دیدی اینقدر نگرانی

برای اینکه دلت آروم بگیره هر روز برای سلامتی و طول عمر پدرت صلوات بفرست ،بسپرش به آقا امام زمان

باروکا  ممنونم ازت خیییییییلی لطف کررردی برام سرچ کردی  قربون دستت  یعنی این مایع زرد کوچولویا نارنجی در ادرار طبیعیه اره بابام 58یا 57 سال سن داره  خیلی مرررسی ازت دلم اروم گرفت برات 100 تا صلوات میفرستم تازه شماره حرم اقا امام رضا    علیه السلام       05148888  هستش کسی صدا نمیشنوه ومستقیم بحررم وصله التماس دعا

وای عزیزم ممنون از لطفت که برام صلوات می‌فرستی منم چند روزه حالم خوب نیست الان اینو گفتی قوت قلب گرفتم

من برای سلامتی شما و پدرتون ۱۰۰ تا صلوات میفرستم

پدرتون هنوز سنی نداره باید شما رو عروس کنه و بچه هاتو ببینه