2777
2789
عنوان

کاش روز تولدم داشتمت

395 بازدید | 37 پست

کاش روز تولدم داشتمت تنها ارزو براورده نشده من😢😢😢😢😢😢

خدایا کاش امروز منم کودکی داشتم که لج می اورد که باید حتما الا و بلا شمع ها رو او فوت کند کاش کودکی داشتم که میدوید در خانه وباصدای کودکانه اش برایم میخواند تفلد تفلد تفلدت مبارک کاش بود ومیدوید با عجله که بخواهد تمام کادوهارو باز کند کاش کودکی به من عطا میکردی تا روز تولدم تنها ارزویم موقع خاموش کردن شمع ها داشتن فرزند نبود کاش ۸ سال چشم انتظارم نمیگذاشتی خیلی دلم پر است خدای مهربانم نظری کن

کودکم مادرت را ببین تا حد مرگ رسیده ببین ۸سال از نداشتنت گذشته ولی باز هم عادت نکرده به نیامدنت بیش از پیش از نیامدنت میگرید وبا خدا درد ودل میکند بین تمام موهای سرم سفیده شده تمام شب ها باپدرت از امدنت از اینکه بیایی دلمان شاد میشود ازاینکه چقدر طولانی شده نیامدنت عزیز دل مادر خیلی وقتا تا حد مرگ گریه میکنم وکارم فقط شده درپشت ویترین سیسمونی فروشی ها بمانم و با حسرت تک تک لباس هارا بنگرم وتصور کنم اگر بودی کدام لباس برازنده تو بود خدایا انتظار و امتحانت چقدر سخت است کاش کاری کنی برایم کاش بی نوبت حاجتم را بدهی فرزندم جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا ببین مادرت چند ساله کارش شده گریه بعضی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که باردار یا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تمام موهای سرم سفید شده فکر میکنم اگه یه روز بچه دار بشم حتما تا موقعه عروسیش مردم عمرم کفاف نمیده تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 

عزیزم از رحمت خدا ناامید نباش. امروز یه تاپیک یه خانومی رو خوندم نوشته بود بعد 11 سال بچه دار شده. داشت میرفت گوش دخترشو سوراخ کنه

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 😢درکت میکنم

😢😢😢😢

کودکم مادرت را ببین تا حد مرگ رسیده ببین ۸سال از نداشتنت گذشته ولی باز هم عادت نکرده به نیامدنت بیش از پیش از نیامدنت میگرید وبا خدا درد ودل میکند بین تمام موهای سرم سفیده شده تمام شب ها باپدرت از امدنت از اینکه بیایی دلمان شاد میشود ازاینکه چقدر طولانی شده نیامدنت عزیز دل مادر خیلی وقتا تا حد مرگ گریه میکنم وکارم فقط شده درپشت ویترین سیسمونی فروشی ها بمانم و با حسرت تک تک لباس هارا بنگرم وتصور کنم اگر بودی کدام لباس برازنده تو بود خدایا انتظار و امتحانت چقدر سخت است کاش کاری کنی برایم کاش بی نوبت حاجتم را بدهی فرزندم جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا ببین مادرت چند ساله کارش شده گریه بعضی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که باردار یا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تمام موهای سرم سفید شده فکر میکنم اگه یه روز بچه دار بشم حتما تا موقعه عروسیش مردم عمرم کفاف نمیده تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 

عزیزم به حق همین کوچولویی که الان داره تو بغلم شیر میخوره خدا به زودی زود یکی مثل همینو بهت بده

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

ایشالا خدا بهت ی نی نی ناز و سالم بده گلم انتظار واقعا سخته درکت میکنم گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم از رحمت خدا ناامید نباش. امروز یه تاپیک یه خانومی رو خوندم نوشته بود بعد 11 سال بچه دار شده. د ...

ای خدا حکمتت شکر

عزیزم از رحمت خدا ناامید نباش. امروز یه تاپیک یه خانومی رو خوندم نوشته بود بعد 11 سال بچه دار شده. د ...

دیدی یک بچه اینقدر گریه میکنه که مامان من این عروسک میخام برام بخر ولی مامانش نمیخره و اون تا خونه گریه میکنه. چند روز بعد مامان میره و عروسک برا دختر میخره ولی دیگه لذتی برا کودک نداره و زیاد از دیدنش خوشحال نمیشه. شده حکایت این بارداری های دیر هنگام. واقعا بچه یک زمان خاصی لازم هس که باشه