2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فعلاکه پسرم شدیدسرماخورده منوهمسرمم آنفولانزاگرفتیم.

اینقدرعذاب آورووحشتناکه تاعیداگه بهتربشیم برامن همه چیه

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

یه مانتو میگیرم و کفش و شال شلوار نو دارم

هوس شمال کردم یه هتلی هست رشت دلم میخواد برم اونجا حالا ببینیم میشه یا نه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

منکه لاغر و خوش تیپ بودم ولی ورزش انجام میدم برای قد و کشیده شده وخیلی بدنم منعطف شده 2 سانت هم قد کشیدم از چندماه پیش برای جوشام رفتم دکتر خیلی عالی شده و پوستم داره روشن میشه به موهامم خیلی رسیدم ناخنامم که خوشگل بلند کرم برم مانیکور و پدیکور برای عید بعد ابروهامم که آرایشگرم تو این مدت یه قسمت هایی رو گذاشت خوب رشد کنه و خودمم روغن کرچک زدم و عالیه شد انشالله برای عید قرار حالت بده برداره.به مژه هامم زدم که خیلی خوبه .برای آرنج و زانو هم کرممیزنم و به پاهام و همچنین دست هام برای سفید و خوشگل شدنشون و قرار چشام تا عید لیزیک کنم .لباسم که قراره اواخر اسفند برم 500 شوهرم میده و میخوام مانتو و شلوار چادر لباس راحتی لباس مجلسی و اینا بخرم وای خیلی شد  

من ازاین تاپیکادوس دارم.اولدازخریدام بگم 

خشکبار همه چی 

گوشت پنج کیلو

مرغ 

ماهی

اجیل فک نکنم پولمون برسه

خریدبراخودم (مانتو.شلوار.کفش.شال.بلوزخونگی.شلوارخونگی ودمپایی خخخ)

خریدبراشوهرم شلواربلوز فقط وفقط 

دوباره خودم ارایشگاه واسه موهام وابروهام واصلاح

دیگه براخونه ی ساعت یکم تزیینات براپذیرایی 

خونه تکونی هم فرشاوپتوهامومیشورم ملافه هاموعوض میکنم 

اشپزخونمومیشورم ونو نوارمیکنم رختخوابارومیزارم بیرون هوابخورن دیگه همینا کلاهمه روگفتم

تیکر تولد یکسالگی دخترم

من کلی برنامه داشتم موهامو رنگ کنم قیافمو یکم تغییر بدم ولی حامله شدم استراحت مطلق حتی تواین فکرم میتونم خونه تکونی کنم یانه البته هرسه ماه خونه تکونی فصلی میکنم ولی بازم چون عیدوبوی نویی شو دوست دارم دلم میخاد همه جابرق بزنه توفکر سفره هفت سینم توفکر اینکه نردیک عید برم بازار فقط تواون حالو هوای عید باشم ایشالا تااونموقع حالم خوب شده و میتونم برم