2777
2789
عنوان

یه چیزی بهتون بگم

549 بازدید | 15 پست

همین اول بگم ممکنه زودی این تاپیک گزارش زده بشه وتعطیل بشه ولی چون خیلی برام جالب بود گفتم بگم .

عزیزانی که اینجا تو تاپیک های پیام میزارن یاخودشون تاپیک میزنن 

میگن نامزدم بعد میری تهش میبینی بابا چه نامزدی دوس پسرش بوده طرف 

خلاصه کلام اینکه بین دوست پسر و نامزد خیلی فرق هست البته میدونم همه میدونن ولی گفتم جهت یاد اوری بگم .

باشه.

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩

عزیزم خیلی از دوست پسر دوست دخترا با هم ازدواج میکنن  خیلی کلی نگری هست این عکس  و کاملا غلطه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان اینایی که اهل دوز پسرن میریزن سرت😓

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
عزیزم خیلی از دوست پسر دوست دخترا با هم ازدواج میکنن  خیلی کلی نگری هست این عکس  و کاملا غ ...

من این عکس ت گروهی که داشتم گذاشته بودم 2000 تا اقا لایک کرده بودن و تاییدش کرده بودن برای همین اینجا گذاشتم

خیلی وقتا این دوست پسرا میشن نامزد  اگ با نامحرم دوست نشن چ جوری. ازدواج کنن

من این عکس ت گروهی که داشتم گذاشته بودم 2000 تا اقا لایک کرده بودن و تاییدش کرده بودن برای همین اینجا گذاشتم

من این عکس ت گروهی که داشتم گذاشته بودم 2000 تا اقا لایک کرده بودن و تاییدش کرده بودن برای همین اینج ...

دلیل نمیشه اصلا  شاید اون اقایون این مدلی بودن 

من خودم موافق دوستی های طولانی و بی حدود مرز نیستم ولی واقعیت اینه که الان ازدواج مدرن و دوست دختر دوست پسر داشتن خیلی عادی شده  خیلی از کسایی ک دوستن ازدواج میکنن پس این حرف غلطه  اگر درست بود هیچ دوست پسری نباید دوست دخترشو میگرفت  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.