2821
2789
عنوان

رازیانه

97 بازدید | 5 پست

سلام خانما رازیانه بدم بچم بخوره ضرر نداره 2

بچم 20روزشه

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

دکترا ک میگن تا پایان 6ماهگی حتی اب هم ب بچه ندید اما مادر شوهر من ب بچه خواهرشوهرم ک نفخ داشت رازیانه و نبات دم میکرد از توری صاف میکرد در حد 20 سی سی یروز در میون میاد ب بچه ,  خود خواهرشوهرمم میخورد 

البته دکترم دارو داد تقریبا دوماه اول بچه کولیک داشت اینکه داروها اثر داشت یا رازیانه یا گذر زمان نمیدونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شنیدم مادرایی که بچه شون پسره و شیر میدن نه به بچه بدن نه خودشون بخورن چون واسه پسرا در آینده بلوغ زودرس میاره....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

گریه میکردگفتم شاید دلش درد بکنه رازیانه بهش بدم ولی الان ارومه

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
2790
2823
2791
2779
2792