2777
2789

کاری به اصل موضوع ندارم ولی واقعاً چه جوری فرصت این کار رو دارید؟ من حتی فرصت فکر کردن بهش رو هم ندارم، الآن دو هفته است می‌خوام برم آرایشگاه اما با مشغله کاری و بچه‌داری نتونستم. خوش به حال شما. از ته دل گفتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=80439342]من کردم نه[/QUOTمنم رفتم.بعد امروز خواهرم رفته جایه دیگه ارایشگاه...بهش گفته که خواهرم رفته سایه زده.بعد اون منو میشناسه.گفته چطور رفته !دوران شیردهی خوب نیس.منم نگران شدم

کاری به اصل موضوع ندارم ولی واقعاً چه جوری فرصت این کار رو دارید؟ من حتی فرصت فکر کردن بهش رو هم ندا ...

شما شاغلی؟؟؟ منم عزیزم چندماه اول به هیچ کاری نمیرسیدم.و افسردگی شدید هم داشتم.ولی بعدش کم کم بهتر شدم.و مامانمم اگه بخوام برم جایی بچمو نگه میداره

شما شاغلی؟؟؟ منم عزیزم چندماه اول به هیچ کاری نمیرسیدم.و افسردگی شدید هم داشتم.ولی بعدش کم کم بهتر ش ...

همه این‌ها که گفتی رو من هم دارم. بچه‌ام ۱۵ ماه‌اشه و شیر هم نمی‌دم. کارم هم پاره‌وقته. مادرم هم بچه رو نگه می‌داره. ولی راستش معرفت خودم نمی‌ذاره دم به دقیقه بچه رو بندازم رو دست مادرم اینا با این که خیلی دوست‌اش دارن. اون‌ها هم یک کششی دارن بالاخره

همه این‌ها که گفتی رو من هم دارم. بچه‌ام ۱۵ ماه‌اشه و شیر هم نمی‌دم. کارم هم پاره‌وقته. مادرم هم بچه ...

منم که همش بچه مو نمیذارم برم‌....اصلا خوشم نمیاد.ولی شما گفتی چطوری به این کارا میرسی .جواب دادم.بالاخره ادم باید به فکر خودشم باشه.من خیلی داغون بودم الان یکم خوب شدم