2777
2789
عنوان

جاری موزمار

834 بازدید | 57 پست

بچه ها یه سوال

من یه برادرشوهری دارم که بخاطر کارش هر دوهفته میاد شهری که خونه من و شوهرم اونجاست و‌بالطبع اون روز و‌مهمون ماست، من دو ساله ازدواج کردم تو این مدت کوچکترین خیر این جاری به من نرسیده حتی وقتی که بخاطر احترام به بزرگ بودنش رفتیم خونشون به جای اینکه یه شامی اماده کنه ز زد از بیرون فست فود اوردن و نه پاگشایی و‌نه هیچی،و این یعنی نهایت بی احترامی، من واسه اینکه شرمنده بشن و اینکه خودم همیشه از مهمون مفصل پذیرایی میکنم بار اول خیلییی مفصل از این اقای برادرشوهر پذیرایی کردم و الان تو این دوسال هر ۱۵ روز تشریفش و میاره و منم نشبتا خوب پذیرایی میکنم ولی شعور این جاریه نمیکشه یه بار زنگ بزنه تشکر کنه و بگه شوهرم میاد زحمت میده، حالا بنظرتون این بیشعوری جاری و چجور به گوش مادرشوهر برسونم؟ که فک نکنن هالوام نمیفهمم و خوبی میکنم، چون خوبی از حد بگذرد نادان خیال بد کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرشوهرتون خونه برادرش و زن برادرش میاد ، پس شما خودت رو خراب نکن که به گوش مادرشوهر برسونی با سیاست بخواه که شوهرت به گوش مادرش برسونه عزیزم .

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

اینم بگم هرباری که این میاد خونمون یاد کارای جاری میفتم و حرص میخورم، این برادرشوهره هم یه جوری از خود راضیه حرفاش هم عذابم میده و همش مجبورم یه جوری جوابشو بدم که بعدا حرص نخورم

یه سوال برام پیش اومد لازمه جاری زنگ بزنه تشکر کنه که از برادرشوهر پذیرایی می کنه ؟ من چون جاری ندارم پرسیدم

برای سلامتی و موفقیت فرزند خودتون و فرزند من یه صلوات بفرستین ممنون

جاریتون به شما بی احترامی نکرده . خب شاید عادت نداره برای مهمون شام آماده کنه همیشه از بیرون میگیره 

بعدم برادر شوهرتون بچه نیست که خانمش زنگ بزنه تشکر کنه خ‌ودش باید تشکر کنه

شما هم اگر از برادر شوهرت پذیرایی میکنی به شوهرت احترام میذاری

هیچ کدوم از اینا هم به مادرشوهرت ارتباطی نداره که بخوای بگی

عزیزم مهمون نوازی میکنی ، آفرین. ولی منت نداره. سختته ساده برگزار کن. به مادرشوهرت چه؟ اصلا جاری چرا باید زنگ بزنه تشکر کنه؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...