در آخرالزمان قلب مومن دردرون خود آب میشود زیرا منکرات را می بیندو قدرت جلوگیری و تغییر را ندارد مومن در آن میان با ترس راه میرود و اگر حرفی بزند او را میخورند و اگر ساکت باشد دق میکند . پیامبر اکرم (ص) . اللّهمَ عَجِّل لِولیکَ الفرَج
خوب نیست این همه اسم ایرانی قشنگ عقیده و مذهبتون رو رو اسم بچه اعمال نکنید شاید ...
حالا بچه بزرگ شه واصلا خوشش ازعقایدمذهبی پدرومادرشم نیاداما بازم چه بخوادوچه نخوادمسلمونه وچقدرخوب که اسمش قرآنی باشه که پیامبروامامان هم تودنیاهم تواخرت کمکش بدن
الان مثلا اسم خود من معصومه است ، من واقعا از اسمم راضی ام ، ولی اسم همسرم سامان ، راضی نیست میگه کا ...
منم معصومه ام❤❤❤
عاشق اسمم هستم
در آخرالزمان قلب مومن دردرون خود آب میشود زیرا منکرات را می بیندو قدرت جلوگیری و تغییر را ندارد مومن در آن میان با ترس راه میرود و اگر حرفی بزند او را میخورند و اگر ساکت باشد دق میکند . پیامبر اکرم (ص) . اللّهمَ عَجِّل لِولیکَ الفرَج
خوب نیست این همه اسم ایرانی قشنگ عقیده و مذهبتون رو رو اسم بچه اعمال نکنید شاید ...
همه دارن از روی علاقه خودشون اسم میذارن عزیزم حتی خود شما.
این چیزی که گفتین عقیده و ... خودتون رو رو اسم بچه اعمال نکنید در مورد خود شمام صدق میکنه گلم، شایدم فردا بچه تون عقیده شمارو در مورد مثلا اسم ایرانی قبول نداشتن
میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهندهتر و از مادر بهت مهربونتره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱