kimkimia مدیر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 عنوان حرم | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 71 پست تو حرم شاهچراغم دعا گوي همه هستم ❤️🙏🏽🌹 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽 1397/11/03 | 18:36 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درد_و_دل_های_یک_دختر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 1547 واااای توزو خدا اونجایی منو دعا کن خیلی احتیاج دارم😭😭😭😭😭هیچکس به اندازه من الان مجتاج به دعا نیست توسل شمر زاده هستم
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 توروخدا برای من دعا کن خواهش میکنم محتاجم ب دعا ان شاالله حاجت روا دعا كردم براتون🌹❤️ خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
fati8900 عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 218 تو رو خدا دعام کن کار پیدا کنم بنده های خدا همه دلم و شکستن
neymarza عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 570 توروقران برای من از ته دلت دعا کن...التماس دعا من باشم و او باشد.......ما باشیم وعشق باشد....
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 برامنم دعا میکنی ؟؟؟آستانه هم میری؟؟ ان شاالله حاجت روا عزيزم نميدونم برم يا نه خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 توروقران برای من از ته دلت دعا کن...التماس دعا ان شاالله حاجت روا عزيزم🌹❤️ خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 تو رو خدا دعام کن کار پیدا کنم بنده های خدا همه دلم و شکستن ان شاالله شما هم كار پيدا ميكني🌹❤️🙏🏽 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 واااای توزو خدا اونجایی منو دعا کن خیلی احتیاج دارم😭😭😭😭😭 هیچکس به اندازه من الان مجتاج ... ان شاالله حاجت روا عزيزم تو هم برا من دعا كن🙏🏽🌹❤️ خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
درد_و_دل_های_یک_دختر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 1547 اینا همشون یه دردی دارن که دوا میشه ولی درد من هیچوقت دوا نمیشه توسل شمر زاده هستم
neymarza عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 570 ان شاالله حاجت روا عزيزم🌹❤️ انشالا همچنین شما من باشم و او باشد.......ما باشیم وعشق باشد....
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 توروخدا برای من دعا کن خواهش میکنم محتاجم ب دعا ان شاالله حاجت روا عزيزم🌹❤️ خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
درد_و_دل_های_یک_دختر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 1547 اصلا دیگه به خدا خسته شدم از صبح که بلند میشم هی گریه هی گریه هی گریه توسل شمر زاده هستم
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 اینا همشون یه دردی دارن که دوا میشه ولی درد من هیچوقت دوا نمیشه عزيزم شما كه از درد بقيه خبر نداري ولي اميدوارم ارامش بگيري و حاجت روا باشي🌹❤️🙏🏽 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
دخترآروم عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 13423 ان شاالله حاجت روا عزيزم🌹❤️ شیرازی؟ امضامو دیدی ی صلوات بفرست