2777
2789
عنوان

شنای پا دوچرخه

1888 بازدید | 3 پست

سلام دوستان . من یه مشکلی دارم گفتم باهاتون در میون بذارم ببینم میتونین کمکم کنین . من از اب عمیق میترسم مثلا دریا که با قایق میریم من از ترس حالم بذ میشه. الان کلاس شنا نوشتم استعدادمم خیلی خوبه و الان شنای کرال پشت و کرال سینه و قورباقه رو بلدم. البته قبلا هم بلد بودم مربیم اشکالاتشو گفت و میگه خیلی استعدادت خوبه . الان من مشکلم پا دو چرخست . میتونم پا دو چرخه بزنم و از یکطرف استخر به طرف دیگه برم اما اولا شدیدا مضطربم و ترس دارم و گاهی فقط یبار میرم و دیگه حاضر نمیشم برم . یکمم خودمو سفت میکنم و به ازای هر یکبار دست دوبار پا میزنم . بخشی از ترسم بخاطر اینه که خسته میشم وسط کار و لحظه ای که باید دستمو ول کنم و شروع کنم به پا دو چرخه زدن اون لحظه تواناییشو ندارم فکر میکنم الان نمیتونم شروع کنم . تا الان مربیم تو اب نمیومد فردا میخواد بیاد تو اب و منو ببره وسط و من میترسم . راهکاری دارین ؟

خودم فکر میکنم اگر بتونم بدون انرژی زیاد و براحتی و ارامی پادوچرخه رو برم ترسم بریزه ولی الان فقط در حالی میتونم برم که خیلی انرژی مصرف میکنم و به خودم مطمین نیستم

اول بنظرم کامل یاد بگیر ک با اعتماد ب نفس بری وسطو ترست بریزه اگه مربی هم بری خوبه مطمینی ک پیشت هست ازین جلیغه هام میتونی بپوشی دیگه ترسی نداشته باشی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوچرخه بلدم اما استرس داشتم توی این چند سال بعد رفتن مامان اقا به رحمت خدا هنیتطور شدم متاسفانه عمیق نمی توانم مگر اینکه به میله های کتار نزدیک باشم می روم اما وسط می ترسم یک قسمت هست مربی هم ..........  الان ه چطور هستید  توکل به خدا 

برای حاجتم صلوات بفرستید           ممنون  لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم