2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطارهای مشهد اول فدک  دوم زندگی بعد اینا نور الرضا  کوثر ناب  از همه بدتر و بی کیفیت تر قطار سبزه خیلی مزخرفه اگه توانایی داری با فدک برو خیلی خوبه

خدایا چه کلمه ای در وصفش بگوئیم او لایق بهترین هاست  مادرم تو فرشته ای روی زمین 💞💞💞💞💞
قطارهای مشهد اول فدک  دوم زندگی بعد اینا نور الرضا  کوثر ناب  از همه بدتر و بی کیفیت ...

فدک رو نمیدونی چنده? تفاوت قیمتش با زندگی چقدره?

فدک رو نمیدونی چنده? تفاوت قیمتش با زندگی چقدره?

ما آذر که میخواستیم بریم مشهد رفت رو برگشتش 600 تومن میشد زندگی 400 میشد نور الرضا  190  و سبز 150 بود البته  وقتی ما رفتیم فدک و زندگی جا نداشتن پر بود ولی من پرسیدم ما عید با فدک رفتیم خیلی تمیز و مجهز بود اون موقع رفت و برگشت 300 بود

خدایا چه کلمه ای در وصفش بگوئیم او لایق بهترین هاست  مادرم تو فرشته ای روی زمین 💞💞💞💞💞
ممنون عزیزم

خواهش میکنم اگه قسمت شد رفتی از طرف منم به آقا سلام بده بگو شفای بابا بزرگم رو بده  بگو آرزو  دلش خیلی پره تو ضامنش  بشو پیش خدا  به آقا بگو همه رو سیاها امیدشون به ایشونه  کسی رو دست خالی برنگردونه  شرمنده پر حرفی کردم دلم خیلی گرفته  😢😢😢😢

خواهش میکنم اگه قسمت شد رفتی از طرف منم به آقا سلام بده بگو شفای بابا بزرگم رو بده  بگو آرزو &n ...

فداتشم عزیزم چشم حتما....رو جف چشام یادم میمونه...مشکلی برا خودم پیش نیاد برم براتون دعا میکنم