maryami۹۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 565 عنوان ایده های زیبایی 458 بازدید | 10 پست بیاین ایده های زیبایی برای روز به روز زیباترشدنمون بذاریممن تازه بیست سالمه همش فکر میکنم وای پوستم چروک میشه جای جوشم بیشتر از الان میمونه چیکار کنم؟ 1397/11/03 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryami۹۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 565 مثه منی منم 20 سالمه خیلی به خودم میرسم و اهمیت میدم 😂 مثلا از چی استفاده میکنی؟؟بگو ماهم ایده بگیریم
paaariiii عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 2849 مثلا از چی استفاده میکنی؟؟ بگو ماهم ایده بگیریم 😐از کجاش بگم به مژه هام میرسم روغن میزنم..لبامو مسواک میزنم روغن میزنم..به تیپم خیلی اهمیت میدم همش عکسو اینا میبینم ایده ها جدید میگیرم...به ابروهامم چیز میزنم پر تر و کلفت تر بشه و قشنگ...گونه هامم ژل گذاشتم چون صورتم لاغر بود الان خیلی خوبه😐دیگه..
marefatkhan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2907 من هر روز عسل میزنم به پوستم پوستم نرمه راستی شبا هرچی سر پایین تر باشه صبح پف چشم بیشتره هرچی سر بالا تر پف کمتر اینو خودم کشف کردم منبعش منم منننن علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
maryami۹۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 565 😐از کجاش بگم به مژه هام میرسم روغن میزنم..لبامو مسواک میزنم روغن میزنم..به تیپم خیلی اهمیت میدم همش ... چه روغنی میزنی به مژه هات؟؟
marefatkhan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2907 یک ساعت قبل حمام روغن نارگیل و ماساژ کف سرشبا موقع خواب هم بهتره روغن زیاد نزنیم به سر چون روغنش جذب میشه به مرور چشما یکم پف میشن علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
maryami۹۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 565 من هر روز عسل میزنم به پوستم پوستم نرمه راستی شبا هرچی سر پایین تر باشه صبح پف چشم بیش ... عزیزمممممآفرین آفرین
maryami۹۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 565 یک ساعت قبل حمام روغن نارگیل و ماساژ کف سر شبا موقع خواب هم بهتره روغن زیاد نزنیم به سر چون روغنش ج ... من روغن زیتون میزنم قبل حمام ولی بعضی وقتا هم شب میزنم تا صبح با همین روش هم موخوره هام رفع شد
marefatkhan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2907 افرییییین خوبه ، اگه ایده موثری هم واسه رفع سیاهی زیر چشم پیدا کردی به منم بگووو علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔