2777
2789
عنوان

ایده های زیبایی

458 بازدید | 10 پست

بیاین ایده های زیبایی برای روز به روز زیباترشدنمون بذاریم

من تازه بیست سالمه همش فکر میکنم وای پوستم چروک میشه جای جوشم بیشتر از الان میمونه چیکار کنم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا از چی استفاده میکنی؟؟ بگو ماهم ایده بگیریم

😐از کجاش بگم به مژه هام میرسم روغن میزنم..لبامو مسواک میزنم روغن میزنم..به تیپم خیلی اهمیت میدم همش عکسو اینا میبینم ایده ها جدید میگیرم...به ابروهامم چیز میزنم پر تر و کلفت تر بشه و قشنگ...گونه هامم ژل گذاشتم چون صورتم لاغر بود الان خیلی خوبه😐دیگه..

من هر روز عسل میزنم به پوستم 

پوستم نرمه 

راستی شبا هرچی سر پایین تر باشه صبح پف چشم بیشتره 

هرچی سر بالا تر پف کمتر 

اینو خودم کشف کردم منبعش منم منننن

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

یک ساعت قبل حمام روغن نارگیل و ماساژ کف سر

شبا موقع خواب هم بهتره روغن زیاد نزنیم به سر چون روغنش جذب میشه  به مرور چشما یکم پف میشن

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
یک ساعت قبل حمام روغن نارگیل و ماساژ کف سر شبا موقع خواب هم بهتره روغن زیاد نزنیم به سر چون روغنش ج ...

من روغن زیتون میزنم قبل حمام ولی بعضی وقتا هم شب میزنم تا صبح با همین روش هم موخوره هام رفع شد

افرییییین خوبه ، اگه ایده موثری هم واسه رفع سیاهی زیر چشم پیدا کردی به منم بگووو