2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

282 بازدید | 13 پست

سلام رفقا.....من همسرم خیلی با خواهرش صمیمیه..تقریبا هر اتفاقی میوفتع رو خواهرش از زبونش میکشه ..این من و خیلی ناراحت میکنه..بنظرتون چطوری متوجه ش کنم ک ناراحت میشم

بستگی به میزان صمیمیتون و منطقی بودن آقای همسر داره. 

میتونین واصح و بی پرده بگین

میتونین مقدمه چینی کنین که زندگی حریم خصوصیه و هر کاری میکنیم یا هر جایی میریم رو لازم نیست همه بدونن بگین منم خیلی چیزها رو به خانواده ام نمیگم

منم این مشکلو داشتم رک به شوهرم گفتم ازین که اینقد باخواهرت صمیمی باشی خوشم نمیاد اونم دید من دارم نسبت به خواهرش حساس میشم خیلی رابطشو کم کرد

به آرزوهایم قول رسیدن دادم☺️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه عقدی ک اوایلش عادیه  

رفته رفته غیر مستقیم ب شوهرت بگو ک هر اتفاقی میفته فقد ب خودتو خودش مربوطه بگو ک دوس نداری اتفاقایی ک براتون میفته رو کسی بدونه 

یواش یواش دیگه چیزی ب کسی نمیگه

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

به همسرت بگو من هر چي ميرسه نميرم زارت به مامان و خواهرم بگم از تو هم همينو انتظار دارم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
كلا رفتار خواهرشوهرتون برام سوال بود!! اين يك نوع بيماريه كمبوده! مي دونستيد

نه شوهرم اینجور نازش میکنه

کلا داداشاش بی نهایت دوسش دارن

مخالف نظرمی ریپلای نکن مگه مجبورت کردن؟😂😂😂

من شوهرم به خانوادش میگه از روی سادگی نه از قصد و دخالت.کلا تو خانوادشون حرف نمیمونه.بعد من چیزی رو نخوام اونا بدونن مستقیم بهش میگم نگو.غیر از این خودش متوجه نمیشه که نباید بگه.تو هم بهش بگو نگه دیگه

و