2777
2789
عنوان

کیست های ریز

544 بازدید | 12 پست

کسی پلی کیستیک هس که کیستای ریزداشته وباردارشده؟بدون عمل وبرداشتن این کیستای ریزمیشه باردارشد؟

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

خواهرم بدون عمل باردار شد خودمم دارم ولی هنوز باردار نشدم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

من رفتم دکتربهم متفورمین دادگفت وزنتوکم کن و فولیک اسیدبخور واقدام کن 

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چن کیلویی استارتر؟

من ده کیلواضافه دارم

من ده کیلواضافه دارم

منم ۵ کیلو اضافه دارم 

متفورمین که میخوری ورزشم کنی زود نتیجه میگیری ایشالله

منم تازه شروع کردم

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

من یه کیست کوچیک تو تخمدان چپم داشتم و تنبلی تخمدان یه دوره قرص لتروزول خوردم برای تحریک تخمدان و ماه اول باردار شدم 

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
منم ۵ کیلو اضافه دارم  متفورمین که میخوری ورزشم کنی زود نتیجه میگیری ایشالله منم تازه شروع کر ...

انشالله،اره فعالیت بدنیم خوبه،فقط زیادنمیتونم گرسنگیوتحمل کنم😬اخه قندم نرماله متفورمینم میخورم قندم میفته نمیتونم غذاموکم کنم