2777
2789
عنوان

بارداری

104 بازدید | 17 پست

سلام رفقا روزتون بخیر من تو هفته 19 بارداریم چند روزه احساس میکنم بهو جنین خودشو سفت می‌کنه قلمبه میشه یطرف بعدچندثانیه باز عادی میشه، این طبیعی آیا؟کسی بوده تجربه مشابه داشته باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آری.منم بعد هز سونو انومالی که بعد از هفته 19 بود بچم مثل سنگ یهو خودشو جمع میکرد و تا الانم ادامه داره و یه ورم میزنه بیرون.عادیه

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

منم اینطوری بودم عزیزم ب دکترم گفتم گفت انقباضه رحمه ی موقع باعث زایمان زود رس میشه بهم قرص و امپول داد

❤ زݧ ڪــہ باشے !! مهریـــہ ات آب هم ڪـــہ باشـــد قاضـــے جیــــره بـندے اش میــڪنــد... آنچـــہ نقــد اســت فقـــط جــــان تـــوسـت ڪـــہ قــســط بـندے نـمیـشــود ˝بانــــــو˝ پـس بـــدان بــراے چـــہ ڪــســانے ««جــــانـــت»» را میـــگــذارے..☜☆☞❤
منم اینجوریه انقده دوس دارم این حالتو نمیدونم چرا با این الان حس منفجر بودن دارم😅

وای بهترین حس دنیاست.هر چند گاهی خودشو پایین جمع میکنه که باید بدوم برم دشویی.وقتی هم که شوهرم کنارمه دست میکشه رو شکمم زود اروم میشه.بچم خیلی به لمس شکمم توسط باباش واکنش نشون میده.

وای بهترین حس دنیاست.هر چند گاهی خودشو پایین جمع میکنه که باید بدوم برم دشویی.وقتی هم که شوهرم کنارم ...

منممم شبا باباش صداش میزنه قشنگ جای دست باباشو لگد میزنه انقده باباش کیف میکنه 😅😍😍

منم اینطوری بودم عزیزم ب دکترم گفتم گفت انقباضه رحمه ی موقع باعث زایمان زود رس میشه بهم قرص و امپول ...

واقعا?! ولی من به ماما گفتم گفت اصلا مشکلی نداره.همه باردارا اینجور میشن و بچه یه ور خودشو قلمبه میکنه.حالا نمیدونم بچه هست یا رحم.ولی الان من که هفته33 هستم این انقباضات و جمع شدن بیشتر شده

نه آخه هیچ دردی ندارم که بشه گفت انقباض رحم باشه تازه یه احساس لذت بخش ولی میگم یوقت خود نی نی مشکلی ...

برای من که پرسیدم گفت هیچ مشکلی نیست.تازه من ایقد کشاله های ران و دو طرف رحمم تیر میکشید.ماما گفت چون بارداری اولته و ملهیچه هات دارن کش میان طبیعیه.فقط اگه انقباضات هی نکرار بشه و دردش بیشتر و فاصله کمتر و یا کمر درد بشی نگران کننده هست و یا همراه با ترشحات ابکی یا لکه.الانم من ایقد کشاله های رانم کشیده شده که کلا ترک برداشته.

واقعا?! ولی من به ماما گفتم گفت اصلا مشکلی نداره.همه باردارا اینجور میشن و بچه یه ور خودشو قلمبه میک ...

من هیچ دردی ندارم فقط سفت میشه شکمم ولی وقتی گفتم گفت این امپولو قرصو استفاده کنی بهتره از زایمان زودرس جلوگیری میکنه

❤ زݧ ڪــہ باشے !! مهریـــہ ات آب هم ڪـــہ باشـــد قاضـــے جیــــره بـندے اش میــڪنــد... آنچـــہ نقــد اســت فقـــط جــــان تـــوسـت ڪـــہ قــســط بـندے نـمیـشــود ˝بانــــــو˝ پـس بـــدان بــراے چـــہ ڪــســانے ««جــــانـــت»» را میـــگــذارے..☜☆☞❤