2777
2789
عنوان

تغییر اسم

1088 بازدید | 13 پست

خانما من اسمم مرضیه اس ولی خیلی از اسمم خوشم نمیاد وقتی بچه بودم مامانم میخواست اسممو بذاره ملیحه ولی خالم موافقت نکرده و مامانم گذاشته مرضیه.اسم پیشنهادی خواهرمم هدیه بوده.چون به اسم خودش خیلی میاد و خودمم دوست دارم به نظرتون ثبت احوال عوض میکنه اسم من رو

دختر خالم اسمش آمنه بود یه سال رفت ثبت احوال و اومد تا از دستش خسته شدن قبول کردن عوضش کنن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خالم اسمش آمنه بود یه سال رفت ثبت احوال و اومد تا از دستش خسته شدن قبول کردن عوضش کنن

وای یعنی عوض نمیکنن حوصله رفت و امد ندارم چون خیلی اذیت میکنن

بله ميكنه

جديدا به بهونه قديمي شدن يك سري اسمارو راحت عوض ميكنن نياز به شكايت ودادگاه نيست 

مرضيه هم جزوشه

اسم دخترخاله من معصومه بود همينجوري عوض كرد گذاشت ياسمن فقط بايد اسمي از تو ليستشون پيدا كني

مثا دوستم اسمش صديقه بود ميخواست بزاره سپيده گفتن تو ليست نيست از توليست سارا رو انتخاب كرد

1منا صفحه اخر شناسنامت مينويسن

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
وای یعنی عوض نمیکنن حوصله رفت و امد ندارم چون خیلی اذیت میکنن

به سختی عوض میکنن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
منم ازاسمم متنفرررررم

بستگی به شهر محل اقدام داره.

دوست من خواست عوض کنه ،شهر خودشون بهش گفتن چون اسمت عربی هست باید یه اسم عربی جایگزین کنی ،فقط هم میتونی اسم مذهبی انتخاب کنی.اما بعد ازدواج رفت شهر محل زندگی شوهرش ،اونجا خیلی راحت اسمش رو عوض کردن ،اسم فارسی هم گذاشت.

اگه وکیل بگیری زودتر انجام میشه.

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.
بستگی به شهر محل اقدام داره. دوست من خواست عوض کنه ،شهر خودشون بهش گفتن چون اسمت عربی هست باید یه ا ...

اوهو دردسرداره 

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟