2777
2789
عنوان

بهترین مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2147 بازدید | 39 پست
پدرم ،همسرم ،پدر همسرم بهترین مردایه دنیان تازه امسال پدر شوهرم واسه اینکه بیشتر امیدوار بشم میخواد ...

😃😃😃😃

عجب پدرشوهر باحالی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چطوری نگم پدرم ؟اخ واقعا بابام یه مرد نمونس ..تاحالا نه صداش بلندکرده ن چیزی همیشه درهمه حال مهربون& ...

منظورم این بود که اگه پدرتون هم هست با دلیل بگین

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم هر کس ممکنه اخلاق بد داشته باشه اما نسبت به مردهایی که تو فامیل و محیط کار می بینم از همه بهتره 

تمام تلاشش برای خوشبختی و خوشحالی من و پسرمه ، قهر الکی نمی کنه .از کاه کوه نمی سازه . دم دمی نیست . هر چیزی که داره برای ماس 

پدرم اولویت زندگیش همیشه خانواده اش هستن .تو بدترین روزهای مریضی مادرم که حتی خانواده اش ولش کرده بودن باهاش بود . بدون خانواده اش خوشی براش معنا نداره 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

شوهر دوستم. ماهه، یه تکه جواهر، یه پارچه آقا، مهربون و دوست داشتنی ،خوش‌تیپ و قدبلند،  باسواد و باشعور و درست حسابی، درآمد خوب، خونه و ماشین و ... ، مثل یه کدبانو کار خونه انجام میده در حدی که خونه من هم میاد همه کارها رو میکنه، ظرف‌ها رو میشوره و بعد از آشپزخونه بیرون میره، عاشق دختر من و پسرخواهرمه، کلا بچه دوسته ولی خودشون بچه ندارن😓، در یک کلام ، بی رقیبه. 

البته همسر خودم هم خیلی اخلاقش خوبه ولی کمی تنبله و زیاد تو کار خونه کمک نمیکنه. 

پدرم خیلی حمایت‌گره، تکیه‌گاه محکم و عالی، ولی اخلاقش یه کم قدیمیه و یک کلام..

اینجوریه که شوهر دوستم برنده این مسابقه میشه😂🤣

پدرم ،همسرم ،پدر همسرم بهترین مردایه دنیان تازه امسال پدر شوهرم واسه اینکه بیشتر امیدوار بشم میخواد ...

ای جانم چه جالب 🤗

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
شوهر دوستم. ماهه، یه تکه جواهر، یه پارچه آقا، مهربون و دوست داشتنی ،خوش‌تیپ و قدبلند،  باسواد و ...

اره واقعا با این تعریفایی که کردی 😂😂

یعنی هیچ مرد خوبی تو زندگیت ندیدی؟

هر انسانی خوبی خودشو داره ولی اونقدر خوب که خوبیاش به بدیاش سنگینی کنه نه ندیدم 

پسرم با اومدنت زندگیمون جون دوباره ای گرفت و دنیامونو زیباتر کردی الهی همیشه سلامت باشی 

آها یادم اومد.... شوهرخاله همسرم.

وای که چقدر آدم خوبیه، خیلی مهربونه، بسیار مهمان‌نوازه، ما می ریم پیششون مرخصی میگیره که بهتر مهمون داری کنه. خاله همسرم البته نسبتا جوانه، ولی کمی مریض احواله، نمیزاره دست به سیاه و سفید بزنه، در حالی که خودش کارمنده بانکه و مسئولیت زیاد و کار سنگین، ولی خاله همسرم بازنشسته است. تو کار خونه خیلی کمک میکنه. بسیار آروم و متینه، واقعا خانواده دوست و باشعوره. صبح‌ها در حالی که همه خوابن، صبحانه رو می‌چینه و آماده میزاره، چای درست میکنه، ماشین‌ ظرفشویی و خالی میکنه، بعد میره سرکار، ای خداا 

به این میگن مرد ایده‌آل

دوست دوران مجردیم.خوشتیپ مهربون دلسوز باادب تحصیلکرده پولدار و بسیاااآر دست ودلباز عاشق ....هرچی بگم کم گفتم.گمون نکنم مانندش پیداشه

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

بهترینو نمیدونم اما بدترینش پدرمه  

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

در مورد دیده ها :

حضرت آقا حفظه الله یه مرد کامل و شش دونگ و همه چیز تموم ک افتخارمه سایه سرم هستن.

بابایی م ، یه مرد تمام عیار ب خاطر یه مسئله ای ک قابل گفتن نیست .

و بعد همسرم یعنی آقاااااام 😀 خیلی با گذشت ، مهربون ، احساساتی هست .

در مورد ندیده ها : 

با توجه ب اونچه در قلبم هست تمامی پیامبران و ائمه ، خاصه حضرت علی علیه السلام و امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 💞🌹🌷

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹