سلام منم دارم پنج میلی هست چکارکنم باردار هم نمیشم؟؟؟
سلام عزیزم . شما پولیپتون رو عمل کردین؟ برای من سه چهار ماه پیش سونو دادم ۹میلی متر بود دارو استفاده کردم فکر کنم دفع شد . ماه بعدش پریودیم ۳ روز طول کشید . الان دوازده روز از زمانیکه باید پریود شم میگذره و نشدم . میخوام برم دکتر میترسم بگه سرطانی چیزی شده . روانم بهم ریخته اصلا . میگن اگه زیر ۱سانت باشه با دارو دفع میشه اما باز برمیگرده درسته؟
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شما پلیپ دفع کردید چه رنگی و چه شکلی بود ؟ برای تشخیص دفعش میپرسم.
سلام عزیزم . نه برای من دفع نشده . دیگه دکترم نرفتم میترسم آخه . اخرین بار اسفند ماه پریود شدم که بصورت چند تا لخته خون بود. نمیدونم همون پولیپ بود یا نه
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزرم زودتر برو دکتر برای پولیپ رحم... عقب ننداز هر چقدر بیشتر عقب بندازی بدتره اگر تهرانی حتما ب ...
ممنون عزیزم. نمیدونم میترسم برم بگن خطرناکه . میخوام تو بی خبری بمونم . ادم استرسی هستم . تهران نیستم ، اما تصمیم دارم تو همین ماه برم دکتر . میخوام دلو بزنم به دریا و توکل کنم به خدا. میخوام اولش یک سفر به مشهد برم بعد برم دکتر. اینطوری دلم ارومتره . ممنون از راهنماییت عزیزم. ان شالله تن و جانتون سلامت و تندرست باشه 🌺💚🍃♥️