من میگم یه چند روز صبر کن چون خودمم بی بیم هاله داشت از دادم مثبت بود اتما بتام پایین باز باید ازمایش بدم تو صبر کن بی بی چکت پررنگ بشه بعد برو از که بعد هزینه دوباره ندی
خاک تو سرم با دفترچه رفتم پیش دکتر که برام ازمایش بنویسه بلکه کمترشه ۱۵ تومن ویزیت دکتر ۱۳ تومن ازما ...
خدا نکنه چرا خاک تو سرتون ، من بیمه تکمیلی دارم ،رایگان تامین اجتماعی برام مینویسه ،البته تامین اجتماعی برای همه مشمولاش رایگان ، بعد میرم آزمایش میدم تا بتونم از بیمه تکمیلی پولم را بگیرم
آخی ...منم تعجب کردم که چطور بعد از دکتر ارزونتر می شه...ولی واقعا چقدر ویزیت دکتر ارزون بوده کجا رف ...
یه سری بری یه دکتر عمومی تو درمانگاه یا کلینیک برات بنویسه متوجه میشی چطور ارزون میشه ، اما موندم این دوستمون کجا ازمایش بتا آزاد رفته که شده 21 ، احتمالا ازمایش ساده بازداری ک عدد دقیق نمیده رفته
یه سری بری یه دکتر عمومی تو درمانگاه یا کلینیک برات بنویسه متوجه میشی چطور ارزون میشه ، اما مو ...
درسته تا حالا درمانگاه نرفتم و یکی دوبار اورژانسی رفتم شوهرم حساب کرده.الان که فکرش رو کردم دیدم بعضی بیمارستان ها هم طرف قرارداد بعضی دفترچه ها هستند و می شه حتی مجانی دکتر برامون بنویسه😉😉انشاالله می رم .ممنون.موفق باشید خانمی
.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls