2777
2789
عنوان

واااااای

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 33 پست
حیض همون پریوده داخل توضیح المسائل همه جا با نام حیض اسم برده شده منتها چندساله باکلاس شدیم میگیم پر ...

خب منم همینومیگم دیگه من شک کردم که توهشتم کامل پاک شدم یانه اخه همیشه هفتم پاک میشم ایندفعه شک کردم اخه واسه اقدام بود میگم کاش میزاشتم واسه دهم به بعدهمش این  رساله هارو میخونم شک میکتم

من بدبخت شش ماهه منتظرم. دیه دلم طاقت نداره. بچم ک فوت شد الانم ک شش ماهه دس ب دعاییم

عزیز دلم امیدت به خدا باشه سنی نداری نمیشه گفت ناراحت نباش ولی باهاش کنار بیا گلم بگو این اتفاق تو زندگیم افتاده و یاد و خاطره اش نمیشه از یادم بره براش گریه کردم غصه خوردم ولی قابل جبرانه هنوز کوچیکم هنوز اول راهم ان شالله چند تا دور و برم جمع می کنم و این روزا رو فراموش می کنم. من که تازه 27 سالگی ازدواج کردم می گفتم زوده تا رفتم سر خونه زندگیم یه سالم گفتم معنی زندگی با همسر رو بفهمم الان 31 سالمه تازه بچه دار شدم دخترم یه سالشه. تو که ماشالله کلی وقت داری غصه نخور عزیزم. خدا به حضرت خضر دستور داد یه بچه رو بکشه حضرت موسی پرسید چرا گفت چون تو اینده بلای پدر و مادرش میشد. تو از کحا میدونی حکمت خدا چی بوده. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیز دلم امیدت به خدا باشه سنی نداری نمیشه گفت ناراحت نباش ولی باهاش کنار بیا گلم بگو این اتفاق تو ز ...

هر‌چی صلاحه پیش میاد. برام دعا کن

خدا جونم مواظب نینی کوچولوم باش سالم بغلش بگیرم. خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه
خب منم همینومیگم دیگه من شک کردم که توهشتم کامل پاک شدم یانه اخه همیشه هفتم پاک میشم ایندفعه شک کردم ...

انشالا نیستی . یه قرص اورژانسی بخور . احتمالش بسیار پائینه . معمولا چهارده روز بعد تخمک جدید اماده باروریه نه هفت روز عزیزم