2777
2789
عنوان

واااااای

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 33 پست
ن گلم. کی موقع پریودی نماز‌میخونه. حیض ینی وقتی که شما غسل کردی برای تموم شدن پریود‌ولی لکه‌خون ممکن ...

من فکر میکردم به دوران پریود حیض میگن گلم بخاطر همین تعجب کردم.ببخشید😘🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم حیض همون پریوده. درصورتی ک شما بعد از تموم شدن پریود لکه ببینی موظف هستی که دوباره غسل کنی. با توجه ب نظر مرجع تقلید خودتون عمل کنین. مثلا بعضی هاشون میگن ک ده روز ک بیشتر بشه دیگه میشه نماز خوند. ولی من ک پریودم ۴روزه هست نمیتونم تا پاک شدنم نماز بخونم. چون دقیقا ۴روزه پاک پاک میشم

خدا جونم مواظب نینی کوچولوم باش سالم بغلش بگیرم. خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

عزیزم احتمال اینکه روز بعد پریود بگیره خیلی کمه چون از زمان تخمک گذاریت دوره و می گن اگه می خدای دختر دار بشی که تخمک ضعیف باشه تازه سه روز بعد پریود تا سه روز نزدیکی داشته باش و بعد تخمک گذاری بگذره همین طور. اگه بخوای اولش اینقد استرس داشته باشی خیلی بده بسپار به خدا. و اگه خیلی وسواسی هستی اقدام به بارداریتو بزار ماه بعد و این یک روز رو حساب کن ببین باردار میشی یا نه 

عزیزم احتمال اینکه روز بعد پریود بگیره خیلی کمه چون از زمان تخمک گذاریت دوره و می گن اگه می خدای دخت ...

میخوام صبخ برم داروخونه قرص اورژانسی بگیرم بدبهتی اینجاست ۸تاقرص ال دی خوردم که اونم تاریخ گذشته هست

بعدم تو فک کردی  الان حامله میشی:|  هنوز تخمکی وجود نداره اصن  😑

نه حساب کردم تونت این یه هفته ازروز یک شنبه تایه هفته هست اسپرم هم ازسه روز تایه هفته تو رحم زنده هست

داغ عزیز سخته ابجی دعاک‌کن خدا زودتر دامنمو سبز کنه. هیچکس نمیفهمه داغ دل یه مادرو ب جز مادری ک خودش داغ دیده باشه

خدا جونم مواظب نینی کوچولوم باش سالم بغلش بگیرم. خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه