2777
2789
عنوان

دمای ۳۶.۶

131 بازدید | 13 پست

دخترم امروز صبح تب داشت ۳۹درجه بردیمش دکتر شیاف گذاشت اومد پایین تا الانم خوب بود بیشتر از ۳۶نشد الان خوابه احساس کردم پاهاش گرمه دماسنج ۳۶.۶رو نشون داد شیاف بزارم براش؟نکنه خدایی نکرده بخوابم بره بالا متوجه نشم

الان پاشور کن یکم تبش بالاست البته بچها نیم درجه بیشتر از ادمای بزرگ تبشون بالاتره

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من دیشب تا صب بخاطر واکسن ۱۸ ماهگی دخترم نخوابیدم.وقتی بچه تب داره و تبش میاد پایین بازم باید هوشیار باشی چون بخاطر مسکن و تب بر یه ساعت نرمال میشه یهو ممکنه تب بره بالا خدایی نکرده

در حال حاضر دمای بدن بچه ی شما نرماله و احتیاج به دارو نداره ولی ممکنه بخاطر همون پروفنی باشه که شما بهش دادین و وقتی اثر دارو کمتر بشه دوباره تبش بره بالا.

خلاصه اینکه یه امشب رو هوشیار باش همینکه با دارو کنترل شده خداروشکر 

نگران نباش اگه دماش بالاتر رفت پاشویه کن.

دکتر به خود من گفت تا ۳۸ درجه نشده بهش دارو نده ولی من خیلی میترسیدم و وقتی ۳۷.۵ میشد بهش شیاف زدم هر شش ساعت  همراه با پاشویه که خدلروشکر تبش کنترل شد.