2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چن تا بستنی😐😐😐 چن تا مورد ازدواج دیگه 😂😂

اونی ک بخوایش ب محض اینکه ببینیش دلت ی جوری میشه پاهات سست میشه اصلا چیزایی ک توذهنت بوده ک بگی رو نمیتونی بگی..اگه دیدی کی رو اینجوری شدی شک نکن طرف خودشه

عشق درد عجیبیه...ادمی ک عاشقه حالش حال نی..دخترا اگه کسی رو بخوان میشه دوست دارن درموردش بابقیه حرف بزنن یا اسمشو بیارن اما پسرا عاشق ک بشن ب کسی نمیگن اسمشم زیاد نمیارن تا سرفرصت

اون که بله صددرصد عقله و در کنارش عاشق بودن مرد بعضی دخترخانمها فکرمیکنن حتما باید خودشون هم عاشق با ...

میدونی به نظرم عشق الویت نیست.

بعضی از دخترها کلا عاشق پیشه ان و هربلایی سرشون میاد نمی فهمن انگار.اون دخترها که نیاز به روانشناسی دارن.

اما تو زندگی معقول و واقعی باید دختر و پسر به یه سری بلوغ ها رسیده باشن بعد ازدواج کنن.هم پسر و هم دختر

حالا اگر همه چیز اوکی بود،بعدش اینکه مرد بیشتر عاشق باشه لذت بخشه.به شرطی که زن هم به اندازه ی کافی مرد رو دوست داشته باشه.