2777
2789
عنوان

از خودم بدم‌میاد

168 بازدید | 11 پست

اصلا اسایش نداریم

نمیدونم چکار کنم

حالم بده

این از شوهرم اون از خانوادش و خانواده خودمو و رفتارای پسرم و بی عقلی و بی اعتماد ب نفسی خودم

حالم بهم میخوره از خودم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
چ میشه کرد؟جز ادامه دادن پس نا امیدنشو ب زندگی ادامه بده افسرده نشو

چجور میشه 

حالم بده

توان ندارم

نمیکشم دیگه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پا افتادم

توانم صفره

هممون اينارو تو زندگيمون داريم فقط بعضي وقتا كم و زياد ميشن ولي از بين نميرن سعي كن رو خودت كار كني بزني به بيخيالي 

تركيده بودم با كاربري جديد اومدم هي تبريك نگيد 
چجور میشه  حالم بده توان ندارم نمیکشم دیگه

منم همینجوریم ولی وقتی خیلی خسته میشم دیگه بی تفاوت میشم ب همه چی،منظورم اینه اهمیت نده زیاد فکروخیال نکن

مهم نیست چقدرعصبانی میشی،همیشه آخرش کسایی رو که دوست داری میبخشی:)

اینجوری که تو با جدیت گفتی منم حالم ازت به هم میخوره😅😅😅😅

عزیزم ریلکس باش

آروم

حرص نخور

دنیا و حرف مردم به .... باشه

خانواده شوهر ارزش فکر کردن ندارن چه برسه به اینکه اعصابت رو خورد کنن

ببین چی اذیتت میکنه اون رو از زندگیت حذف کن

پسرت شیطونه؟فدا سرت،بکن نکن بهش نگو بذار هرکاری خواست بکنه،اصلا اهمین نده،نهایتش اینه جمعوجور میکنی

خانواده شوهرت حرف مفت میزنن؟اصلا گوش نده بهشون و راجع بهشون حرف هم نزن این هم اونارو حرص میده هم به خودت ارامش میده

همه همینن عزیزم اصولا قانون این دنیا اینجوریه که با یه نفر دعوات بشه بقیه هم دلتو میشکونن یا دعوا نیشه نمیدونم والا من هر وقت با شوهرم دعوام شد و دلمو شکست قهر کردم رفتم خونه بابام اونا ام دلمو شکوندنو ولی وقتی همه چی خوبه با هم خوبه یا با هم همه چی یهو دست به دست هم میدن ادمو نا امید کنن اما هیچ وقت از نا امید نشو خدا هسسسسسست

همه همینن عزیزم اصولا قانون این دنیا اینجوریه که با یه نفر دعوات بشه بقیه هم دلتو میشکونن یا دعوا نی ...

کاش اینجور چیزا بود

مشکلم باشوهر شکیه ک بهش دارم

اعتیاد ب ترامادول داشت 

فهمیدم

ترک کرد

ولی باورش ندارم

چون خوابش زیاده و...