2777
2789
عنوان

وکس😥

170 بازدید | 16 پست

خانوما کسی هست وکس استفاده کنه و خودش انجام بده؟

راهی هست ک یکم از دردش کم شه تا خودمون بتونیم انجام بدیم؟؟؟؟

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وكس صورت؟؟؟

صورت ک زیاد درد نداره

برای نقاط حساس منظورمه🙈

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
صورت ک زیاد درد نداره برای نقاط حساس منظورمه🙈

اهاااا

منم اين مشكلو دارم

ديگه ميخام برم ليزر 

ديگه طافت ندارم

ليدوكائين امتحان كردي؟؟؟

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
ژل های بی حس کننده هست! از داروخونه بگیر

جاریم گرفت هیچ تاثیری نداشت

از اون ژلایی بود ک برای انجام تتو استفاده میکنن ولی عجیبه برام چرا تاثیر نداشت!

اهاااا منم اين مشكلو دارم ديگه ميخام برم ليزر  ديگه طافت ندارم ليدوكائين امتحان كردي؟؟؟

اخه لیزرم خوب نیست میگن😭

نه تاثیری داره ب نظرتون؟؟؟؟

ولی ژل تست کردیم نشد

جاریم گرفت هیچ تاثیری نداشت از اون ژلایی بود ک برای انجام تتو استفاده میکنن ولی عجیبه برام چرا تاثی ...

من 5شنبه وقت اپی دارم.رفتم پمادزایلاپی گرفتم چون دفه قبلم زدم خیلی خوب بود.باید1ساعت قبل ازاپی بزنیوروشم پلاستیک بکشی.درضمن لایه صخیمی بایدروش باشه

دختراردیبهشتم: مهربان😊،دلسوز😢،شوخ طبع😈،لجباز😤،زیبارو😗،عاشق موسیقی👌
حالا يبار امتحان كن نه بابا ليزر چيش خوب نيس

تست میکنم مرسی از پیشنهادت

میگن مو امکان داره زیر پوست رشد کنه درسته؟؟؟؟

من 5شنبه وقت اپی دارم.رفتم پمادزایلاپی گرفتم چون دفه قبلم زدم خیلی خوب بود.باید1ساعت قبل ازاپی بزنیو ...

یعنی زیاد درد نکشیدی وقتی زدی؟

من 5شنبه وقت اپی دارم.رفتم پمادزایلاپی گرفتم چون دفه قبلم زدم خیلی خوب بود.باید1ساعت قبل ازاپی بزنیو ...

همین زایلاپی رو میگم ک جاریم گرفت اسمش یادم نبود الان شما گفتی یادم اومد

ولی اون نهایت پنج دقیقه قبلش زد و اثری نداشت

پس با تایم بیشتر تستش میکنم واقعا مرسی از راهنماییت💖

همین زایلاپی رو میگم ک جاریم گرفت اسمش یادم نبود الان شما گفتی یادم اومد ولی اون نهایت پنج دقیقه قب ...

نه بابا1ساعت بایدباشه.ملاستیک بکشی حتما

دختراردیبهشتم: مهربان😊،دلسوز😢،شوخ طبع😈،لجباز😤،زیبارو😗،عاشق موسیقی👌