2777
2789
عنوان

برام سواله....

296 بازدید | 46 پست

مادر شوهر و خواهر شوهرای من همشون انقد مقید هستن به نمازو روزه و قرآن خوندنو دعا خوندن.یعنی بخداوندی خدا نمازشون تاحالا شاید یکی دوبار دیدم قضا شده.ولی امان از نیش زبون و کنایه طعنه و دل شکستن و غیبت و دروغ و تهمت.

ولله قسم نه به خاطر اینکه خانواده شوهرمن اینطوری میگم.و همشم منظورم خودم نیستم.دیدم مثلا مادرشوهرم بین دو تا نماز اومده غیبت یه نفرو میکنه میگه فلانی اون کارو کرو تینجوری شد و اینا.میگم اینا چرا انقد خودشونو عذاب میدن 

مگه دین فقط نمازه

خیلی برام جای تعجبه که چرا انقد به خودشون سختی میدن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔خدا خواست امسال باردار شدم. دخترم مدرسه حاص میره بخاطر شرایطش که نمیتونه از خودش دفاع کنه خودم باید ببرم بیارمش اصلا به کسی اعتماد ندارم که سرویس بگیرم براش ... خیلی میترسم این رفت و امد بهم فشار بیاره یا وقتی دخترم مدرسه باشه من زایمانم شروع بشه و زایمان زودرس کنم چون سابقه زایمان زودرس دارم یا استراحت مطلقی بشم... دخترم اصلا از پس خودش بر نمیاد بخاطر بیناری در این حد که جرات ندارم حتا واسش سرویس بگیرم.هر کی هر کار بخواد باهاش کنه مثل دور از جون جسد بی حرکت میمونه بعدشم نمیتونه به من بگه چه اتفاقی براش افتاده.جرات ندارم واسش سرویس بگیرم خیلی شرایطم سخته😭بلاخره ادم از دات کسی خبر نداره میترسم دوبار دخترمو ببینن وضعیتشو بفهمن😭 خدا دشمنمم تو این موقعیت من نزاره الان بخدا با کریه مینویسمناخواسته باردار شدم الانم باید دخترمو خودم ببرم بیارمالان میترسم باز زودرس بشم یا بستری بشم دخترم چی میشه هیچ کسی رو ندارم بزارم پیشش هیچ کس😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو ناراحت نکن 

فقط قاطیشون نشو !

اونا درست نمیشن 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

چ جالب عین مادرشوهر و خواهرشوهر من .مادرشوهر من ک غیبت خواهراشو هم میکنه.با همه اقوام دشمنه‌.شوهرمم ازش یاد گرفته همین اخلاقو پیدا کرده روز بروزم بدتر میشه

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم

مادر شوهرت مومن واقعی نیست

همین

مومن واقعی می دونه غیبت و تهمت گناه کبیره س

و می دونه دل شکستن خیلی نهی شده

مشکل از دین نیس از دین داراس

شمریم اگر روز ستم خاموشیم ... خون است اگر آب خنک می نوشیم ... آن سوی جهان کرب و بلایی برپاست ... هه ماهم دلمان خوش است مشکی پوشیم😢 

نماز و روزه خوبه  انسان ساز هست منتها در کنارش حتما باید طرف وجدان هم داشته باشه وگرنه میشه ی ادم متظاهر خشکه مقدس  وقتی طرف وجدان خودشو درنظر بگیره نماز هم بخونه ب بهترین شکل ارتقا روحی معنوی پیدا می‌کنه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بابا مگه پیامبرن چرا تا یکی یک کار خوب می کنه کارای بد دیگه شو مثال می زنین که یعنی آدم بدی هست. خدا هر ذره ای رو حساب می کنه چه نماز چه غیبت چه حجاب چه دروغ . مسلمان و غیر مسلمانم نداره این کارتون اصلا درست نیست نتیجه اش این نمی شه که اون آدم نماز خون دیگه غیبت نکنه بلکه این می شه که نمازشم بزاره کنار،با این کاراتون خیلی ها از ترس این قضاوت ها سراغ نماز نمی رن می ترسن بگه مثلا نمازم می خونه این حجابش یا قرآنم می خونه با این رابطه هاش یا با این غیبت و دروغش . بگید دروغ بده غیبت بده چرا نماز و حسنشو خراب می کنین.

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   
نماز نخون ولی انسان باش این شعار منه

شعار من اینه هرکاری خدا گفته درسته و انجام بده

دین در راستای انسانیته

شمریم اگر روز ستم خاموشیم ... خون است اگر آب خنک می نوشیم ... آن سوی جهان کرب و بلایی برپاست ... هه ماهم دلمان خوش است مشکی پوشیم😢