2777
2789
عنوان

بیاین بگین چ گوهی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 17100 بازدید | 99 پست

خب تو خودت چی میخای بچه رو؟؟

کامنت مخالف ریپلای نکن جانان   تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه   تو میدونی حتما  حال میگیری عمدا  جواب همرو میدی از دم   حق با توعه قطعا  فقط ریپلای نکنننن   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی گرفته انگار عزای پدرشه ,منم میخوام نگرش دارم ولی ب زور ن 

ان شااالله موقته

موضوع زندگی یه انسان شاید خدا دیگه نده بهتون نگهش دارین

یه روزی از داشتنش روزی هزار بار خدا رو شکر میکنین

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
قرص ه، هر چی سن جنین کمتر باشه راحت تره مخصوصا تا 1ماه،بدون هیچ دردی بعد از مصرف قرص حدود یکی دوساعت ...

ممنونم بابت توصیحاتت

من دوتا دارم

همش نگرانم نیگم ی موقع ناخاسته باردار نشم

به سقط هم دوست ندارم فکر کنم

نسخه نده دوست عزيز  تو قتل شريك نشو  گناه بزرگيه

قتل زمانی اتفاق میوفته ک شرایط برای اومدن ی آدم تو دنیا آماده نباشه و بیاد، سقط جنین درست نیست این و میدونم ولی کسی ک تصمیم داره و شرایطش و نداره میشه بهش آگاهی داد که چه کاری میتونه انجام بوه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
خدایا شکرت نمیدونم چ حکمتیه که ما بچه میخواییم 1ساله در انتظار بچه دار نمیشیم اوناییکه نمیخوان زرتی ...

دقیقا  همین طوره 😅 حق با توست دوست عزیز

بر انچه که باور دارید ایستادگی کنید خدا با ما ست  
افسردگی گرفته انگار عزای پدرشه ,منم میخوام نگرش دارم ولی ب زور ن 

چندسال ازدواج کردی ؟؟بچه اولته؟؟میشه جواب بدی

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
ممنونم بابت توصیحاتت من دوتا دارم همش نگرانم نیگم ی موقع ناخاسته باردار نشم به سقط هم دوست ندارم ...

سعی کنید اگر قصد ندارید باردار نشید، ولی اگر خدایی نکرده پیش اومد بهترین زمان برای سقط یکی دوماهه اول ه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد