2777
2789
عنوان

بیاین بگین چ گوهی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 17100 بازدید | 99 پست
۳سال و نیم ازدواج کردم ۱۰ ماهه خونه خودمم بچه اولمه

خوبه که چه ایرادی داره چقدر حس قشنگیه مادرشدن نه؟العان باید خوش حال باشی لایق این احساس و تجربه دست نیافتنی هستی العان باید رو ابرها باشی.این و بدون خیلی ها از لذت وتجربه چنین حس و چنین لحظه ای محرومند از اینکه یه موجود زنده 9ماه تو وجودشون جون بگیره و این فقط زن که میتونه احساسش کنه مبارکت باشه برو 2رکعت نماز شکر بخون جلو همسرت بزرگترین معجزه دنیا تو وجودت رخ داده.من محرومم از این تجربه دردی که تو وجودمه دوست ندارم هیچ زنی بچشه حتی دشمنم.پس بدون چقدر درد عمیقیدارم چقدر دارم باخودم کلنجار میرم تا حس بارداری و سرکوب کنم حسی که خدا تو وجودم گذاشته.اما همین خداهم نمیخواد تجربه کنم.اما من مادرشدم یه فرشته یه دخترناز کنارم خوابه تمام آرزومه تمام دلخوشیمه.به فرزندی آوردم.من مادرشدن و به بهترین شکل تجربه کردم شیرینه خیلی زیییاد اما بارداری و نه.اینا رو گفتم بدونی حس دوست داشتن دوران بارداری تو وجود هر زنی هست و برای سرکوبشم باید جون بکنی .پس سعی کن خودت و محروم نکنی حرفای من و برای شوهرتم بگو دلیل مناسبی ندارین برای نخواستن این ناخاسته نیست خدا خواسته

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
میگه امادگیشو ندارم ,نمیتونم درک کنم ک دارم پدر میشه ,۲۶ سالشه

عزیزم برین پیش مشاور که باهاش صحبت کنه.من دیدم وقتی طرف میگه امادگی ندارم بعدا با همسر و بچه خیلی بدرفتاری میکنه.اگر امادگی پذیرششو داشت بچه رو نگه دار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب شبکه ۵ فیلم دلهای شکسته رو نشون داد

ی خانمه عین شما بود ۳تابچه داشت برای ۴ حامله بود نمیخاست 

چقد خدا جلو پاش سنگ انداخت که بچه رونندازه 

اخرش بچه رو سقط کرد ..ولی خدا از اون ور سه تابچشو ازش گرفت ..هیچ وقت هم حامله نشد

عزیزم داری نسبت به زندگی بچه ات تصمیم میگیری ..عاقلانه تصمیم بگیر 

عزیزم برو سقط کن وقتی نمیخاد نگه ندار. منم میخام همینکارو کنم

کسی تو شرایط شما نیت ولی در هر صورت گناهه شاید با بدنیا اومدن درهای خوب و خیر تازه ای ب روتون باز بشه بازهم کسی تو شرایطتون نیست ولی شاید یسری  ترس ها مثل عدم اعتماد بنفس اینکه پدر خوبی باشن بتونن خوب اداره کنن یا عدم مسئولیت پذیری باعث بشه لذتی و شادی رو ک باید از پدر شدن ببرن نبرن پس این مسائل باید خوب حل بشه و سقط کردن ن تنها باعث حل خوب و ریشه ای نمیشه بلکه گناه هست و ممکن مشکلات دیگه ای رو ایجاد کنه سلامتتون رو تهدید کنه دوباره بچه دار نشید یا در زمان دیگه ای ک خودتون میخواید خدا بهتون نده ب امید خدا بدل خوب و خوش بدنیا بیاد خدا براتون حفظ و زیادش کنه