2777
2789
عنوان

یه دوست مهربون همدانی میخوام😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 104 پست
عزیزم داییم گرفته تو بهشتی ساختمون نوساز کلید نخورده دوتا خواب داره عالی بود واقعا

چی بگم .

بهشتی خیلی هم جای خوبی( از نظر موقعیت مکانی ) محسوب نمیشه  ولی بازم خوب گرفتن . قیمت ها رفته بالا .

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر منم خیلی خوب گرفته با این قیمت

اره واقعا 

حتما تا قبل خرداد گرفته ک قیمت ها کمتر بود الان دیگه نمیشه یه همچین چیزی 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

همدان شهر خیلی قشنگ و یا اصالتی هستش

یکی از بهترین نقشه های شهری رو داره

عاشقشم

تابستون اومدیم هرچی ادرس پرسیدیم عالی جواب دادن

بنظرم بی انصافیه بدی در موردش بگن

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
خخ غرب زده کی بودی  هندانیا اصیلن  با امثال شما مچ نیستیم  نیا دیگه  خخخخ

وا چه ربطي داره من ميگم خود همدان و دوست ندارم چه ربطي به غرب زدگي داره اگه پيامامو ميخوندي گفتم روستاهاشو بيشتر دوست دارم