من تازه اومدم شهرتون ،این جا غربیم ،هم خودم هم شوهرم،یه دختر 1 ساله دارم،خیلی دوست دارم یه دوست پیدا کنم که باهم رفت و امد کنیم واز تنهایی دربیایم،ولی همدانی ها خیلی سردن،گفتم شاید این جا بتونم کسی رو پیدا کنم
عزیزم داییم گرفته تو بهشتی ساختمون نوساز کلید نخورده دوتا خواب داره عالی بود واقعا
چی بگم .
بهشتی خیلی هم جای خوبی( از نظر موقعیت مکانی ) محسوب نمیشه ولی بازم خوب گرفتن . قیمت ها رفته بالا .
معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙 خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حتما تا قبل خرداد گرفته ک قیمت ها کمتر بود الان دیگه نمیشه یه همچین چیزی
معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙 خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت