2777
2789
عنوان

از مرگ میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 6000 بازدید | 23 پست

امامامون گفتن که مرگ خیلی شیرینه این دنیا زرق و برقه ترس از مرگ هم به خاطر اینه که وابسته به این دنیای فانی هستیم مرگ شروع زندگی و رها شدنه البته اگه اعمالمون خوب باشه اگه اعمالمون خوب باشه از مرگ نمیترسیم پس فکر کنیم ممکنه هر لحظه بمیریم یه عالمه کاره عقب افتاده داریم که انجام ندادیم من همیشه قبل از اینکه ناراحت بشم یا از کسی عصبی بشم میگم از کجا معلوم فردا زنده باشم از کجا معلوم فردا فلانی نباشه پس ارزش نداره به همسرم بچه م خانوده م عشق میورزم تا بعدا حسرت نخورم همیشه هم به شوهرم وصیت میگم😂

امامامون گفتن که مرگ خیلی شیرینه این دنیا زرق و برقه ترس از مرگ هم به خاطر اینه که وابسته به این دنی ...

منو دعا کن خیلی 

منم همش میگم واسه خودم ج معلوم فردا باشیم یا نه. ولی بعضی اوقات از کنترل اعصاب خارجمیشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای شمام عییییین من منم سر قلدری کردن دخترم چندتا زدمش. با پا با دست زدمش 😓😓😓😓مث سگ پشیمونم&nbs ...

فک میکنم عذاب وجدانه.ولی من واقعا حالم خرابه.هر ۱۰ دقیقه میرم بقلش میکنم و ازش معذرت میخوام.دخترم خوبه ولی موهاش رواعصبمه.فره و هر کار میکنم جمع نمیشه

خدایا شکرت بابت سلامتی کنجدی ک تودلم دارم...☺😊
مرده شور اعصاب خراب منو ببره  ولی ابنو بگم دخترم ۶ سالشه خیلی غلدره و گوش به حرف نمیده.منو عصب ...

منم همینجورم دقیقا

خدایا شکرت بابت سلامتی کنجدی ک تودلم دارم...☺😊
فک میکنم عذاب وجدانه.ولی من واقعا حالم خرابه.هر ۱۰ دقیقه میرم بقلش میکنم و ازش معذرت میخوام.دخترم خو ...

دختر من گند اخلاقه ‌عین باباشه 

اگه بگه سالاد الویه ببرم مدرسه فردا. حالا اگه نتونم درس کنم یا هر چیزی گریه میکنه سرصدا میده ‌تا دو ساعت گریه. همش هم پاک کن قلمش گم میکنه میاد بالای سرم گریه بگو کحاس ‌میگم به من چ ‌حرف به گوشش نمیره ‌میگم برو دنبالش میگه نیس و گریه. جالبه میرم میگردم جلوی چشم میبینم 

دقیقااااااااا عین خودتم  خیلی به مرگ فکر میکنم .منم یه وقت ها دست چپم درد میکنه اما بیشتر برای استرسه. منم دوتا بجه دارم چند سالته ؟؟؟بعد نماز هات دعای طول عمر بخون برای خودت و اطرافیان و خانواده. سعی کن به چیزهای خوب فکر کنی ....یکی نیست به خودم بگه 😯

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم