2777
2789
عنوان

عرووووسییی😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 55 پست
چه جالب 

ما حتی جلوی خانواده ها هم همو اقا و خانوم صدا میزنیم من نشنیدم تاحالا اسممو صدا بزنه.. بعد اینا ب این همه احترام میخندن فک میکنن خودشون خوبن

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونایی ک میخندن از کدوم وری اومدن ک اقا گفتن ب گوششون نخورده؟؟واقعا ادم تاسف میخوره واس فرهنگ بعضیا

باید برای خودت و فرهنگت متاسف باشی که همسر رو آقای خودت میدونی. آقام که میگی یعنی داری از بالاسریت حرف میزنی. همسر همونجور که اسمش روشه هم سر و هم راهه زندگیه نه آقا بالاسر. تو یه زنی و وجود قدرتمندی داری. خودتو حتی به حرف و کلمه هم زیردست و پایین تر حساب نکن. 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
باید برای خودت و فرهنگت متاسف باشی که همسر رو آقای خودت میدونی. آقام که میگی یعنی داری از بالاسریت ح ...

وااااااا

خیلیا میگن اقامون...

یعنی سایه بالاسرم

بزرگم

ی نوع عشق با احترامه

منم میگم اقا اونم میگه خانوم همه جا

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 
باید برای خودت و فرهنگت متاسف باشی که همسر رو آقای خودت میدونی. آقام که میگی یعنی داری از بالاسریت ح ...

ببخشیییییید فضولیش ن ب شما ن ب بقیه نیومده اصلا دوست دارم شوهرم اقا بالاسرم باشه. دوست دارم ک میگم اقام..شما فرهنگتون زیر صفره ک شوهراتون رو فقط برده و فرمان بر میبینید ن من پس لطفا بفهم داری چی میگی

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖
ببخشیییییید فضولیش ن ب شما ن ب بقیه نیومده اصلا دوست دارم شوهرم اقا بالاسرم باشه. دوست دارم ک میگم ا ...

ولشون کن ، از کامنتش خندم گرفت اصلا😄😄

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞