2777
2789
عنوان

عرووووسییی😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 55 پست
چه جالب 

ما حتی جلوی خانواده ها هم همو اقا و خانوم صدا میزنیم من نشنیدم تاحالا اسممو صدا بزنه.. بعد اینا ب این همه احترام میخندن فک میکنن خودشون خوبن

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی ک میخندن از کدوم وری اومدن ک اقا گفتن ب گوششون نخورده؟؟واقعا ادم تاسف میخوره واس فرهنگ بعضیا

باید برای خودت و فرهنگت متاسف باشی که همسر رو آقای خودت میدونی. آقام که میگی یعنی داری از بالاسریت حرف میزنی. همسر همونجور که اسمش روشه هم سر و هم راهه زندگیه نه آقا بالاسر. تو یه زنی و وجود قدرتمندی داری. خودتو حتی به حرف و کلمه هم زیردست و پایین تر حساب نکن. 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
باید برای خودت و فرهنگت متاسف باشی که همسر رو آقای خودت میدونی. آقام که میگی یعنی داری از بالاسریت ح ...

وااااااا

خیلیا میگن اقامون...

یعنی سایه بالاسرم

بزرگم

ی نوع عشق با احترامه

منم میگم اقا اونم میگه خانوم همه جا

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 
باید برای خودت و فرهنگت متاسف باشی که همسر رو آقای خودت میدونی. آقام که میگی یعنی داری از بالاسریت ح ...

ببخشیییییید فضولیش ن ب شما ن ب بقیه نیومده اصلا دوست دارم شوهرم اقا بالاسرم باشه. دوست دارم ک میگم اقام..شما فرهنگتون زیر صفره ک شوهراتون رو فقط برده و فرمان بر میبینید ن من پس لطفا بفهم داری چی میگی

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖
ببخشیییییید فضولیش ن ب شما ن ب بقیه نیومده اصلا دوست دارم شوهرم اقا بالاسرم باشه. دوست دارم ک میگم ا ...

ولشون کن ، از کامنتش خندم گرفت اصلا😄😄

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞