mamanenahal مدیر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 2681 عنوان برادرم | مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 34 پست سلام بچه ها، من بابام فوت شده و مامانم ازدواج كرده يه داداش دارم ك پيش پدربزرگم بود خيلي شر و فضوله مشروب ميخوره كاراي الكي ميكنه حرفاي پدربزركمو گوش نميده كلان ناخلفه اونم بيرونش كرده حالا چن روز ميره خونه اين فاميل خونه اون فاميل بيرونش ميكنن ديگه فكر كنم تو خيابونا ميخوابه مامانمم عين خيالش نيس چن سالي هم پيش من بود چون حرف گوش نميكرد با شوهرم دعوا كردن قهر كرد رفت اينم بگم٢٤ سالشه،حالا دلم واسش ميسوزه از طرفي هم اينقد نصيحتش كرديم اصلان تو گوشش نميره حالا تو خيابون مونده چيكاركنم بنظرتون؟؟ 1397/11/02 | 21:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoysorkh عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 6947 چی میگی؟ من استارتر رو درک میکنم چون خودم همچین وضعی دارم، نهایتش اینه زندگی خودشم داغون میش ... من نظر خودم گفتم
mamanenahal مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 2681 من که فقط برای داداشم دعا میکنم، گاهی هم یواشکی پول میریزم به کارتش بهش میگم فلان مقدار ریختم که بدو ... منم همينطورم ميگم خدايا خودت كمكش كن ولي پول و پدربزرگم تا همين چن وقته بهش ميداد
mamanenahal مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 2681 خدا کمکتون کنه،براش دعا کن خدا هدایتش کنه، بهترین راه به نظرم بره پیش روانشناس انشالله تغییر کنه و ب ... هيچي عزيزم بيكار و بي عار ميچرخه چنتا كارم واسش پيدا مردن چن روزي رفت فرار كرد
راحیلمامان عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 7133 هيچي عزيزم بيكار و بي عار ميچرخه چنتا كارم واسش پيدا مردن چن روزي رفت فرار كرد کار جوهره مرده،اگه میرفت کار خیلی خوب میشد انشالله درست میشه توام زندگی خودتو داری،وقتی شوهرت راضی نیست چکار میتونی بکنی،فقط براش دعا کن،بهش زنگ بزن حالشو بپرس که فکر نکنه دیگه هیچکسو نداره خیلی نرم باهاش حرف بزن،ایشالا سر عقل میاد خیلی سخته واقعا
mamanenahal مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 2681 کار جوهره مرده،اگه میرفت کار خیلی خوب میشد انشالله درست میشه توام زندگی خودتو داری،وقتی شوهرت راضی ... 🌺🌺