2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تنهایی یه هفته وقت لازمه 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

4 5 روز

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

خیلی طول بکشه خودم و شوهرم فقط یک روز اثاث کشی نهایت دو روز چیدن و نصب کامل

چون اقا فنی هستن سه سوت میچینه

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

من ۱۵اسباب کشی کردم اما هنوز خورده کاری دارم 

پردپو تازه امروز نصب کردم

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
حداقل دوهفته تا فقط جمع شد تا ۶ ماه که هرکاری میکردیم پخششش میشددد قشنگ ۶ ماه طول کشید تا جا افتاد ...

۶ماه دیگه ک قرار دادت تموم میشه تو دیگه جابجا نشو خو😋😋😋

مغزهای بسته ،دهانهایشان همواره باز است
۶ماه دیگه ک قرار دادت تموم میشه تو دیگه جابجا نشو خو😋😋😋

خونه خودمه الحمدلله

چون کارای خرده ریزه داشت کللی طول کشید

وگرنه مستاجر ک بودم کاری نداشتم راحت بودم

مهربان باشیم...