2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور. خیلی وقتا بر نمیدارم. میگم نشنیدم😈. کلا اهل تلفن نیستم و اون به شدت هست.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

خوبه که ،حالا اگه خبر نمیگرفت میگفتی ،وای مادرشوهرم یه خبر ازم نمیگیره😅😅

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
مث من😁 بنده خداها تقصیری ندارن فکر میکنن ما دوست داریم.

دقیقا.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
منم همینطور. خیلی وقتا بر نمیدارم. میگم نشنیدم😈. کلا اهل تلفن نیستم و اون به شدت هست.

مشكل منم همين بود، همون اوايل ديدم داستانش اينه گفتم من از تلفن صحبت كردن خوشم نمياد، ديگه جمع شد

یکی از دوستام از مادرشوهرش شکایت میکرد که هیچوقت ازش خبری نمیگیره. وقتی گفتم مال من اینجوره گفت تو خ ...

نه واقعا خوب نیست. ادم حس میکنه همش داره کنترل میشه. 

خانوادع شوهرم هیچ وقت زنگ نمیزدن

کامنت مخالف ریپلای نکن جانان   تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه   تو میدونی حتما  حال میگیری عمدا  جواب همرو میدی از دم   حق با توعه قطعا  فقط ریپلای نکنننن