2777
2789
عنوان

زیبایی پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 39 پست
ماسک لایه بردارتون چی هست؟چ روغن هایی؟

سیب زمینی پخته کمی سفیده تخم مرغ یک عدد ویتامین ای اگر پوست خشکه یه ق چ خوری خامه اگر چربه کمی عسل .پودر جوانه گندم ۱قاشق مرباخوری مخلوط میکنم باید مث ماست سفت باشه بعد میزنم به پوستم هر ۵دقیقه با ناخنام از رو پوست برمیدارم دوباره میزنم به کل صورت.اینکار باعث میش پوستای مرده و جای جوش مونده برداشته بشه .رو بینی دور چانه باعث میشه جوشای سرسیاه پاک بشه .حتما امتحان کن متوجه میشی که چقدر پوستت زنده میشه وصاف وتمیز میشه  هفته یک بار عالیه .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من صورتم جای جوش داره عزیزم با چی رفع میشن؟

برای رفع جای جوش ماسک های زیادی هست

خب ساده ترین و بی هزینه ترینش آب برنج هست

اب برنجی که خیس می خوره

از آب برنج می تونی با عنوان تونر استفاده کنی 

آب برنج حاوی انتی اکسیدان هست و نشاسته از پیری پوست جلوگیری می کنه و روشن کننده پوست هست برای لک و جای جوش مناسب هست و پوست رو سفت می کنه

خیار 

خیار خیلی خوبه من که عاشقش هستم برای درمان جای جوش از خیار استفادهکن خیار آبرسان هست  و خنک کننده پوست ض التهاب و ضد جای جوش و جوش هست و برای تیرگی زیر چشم مفیده

یک خیار رو رنده کن و آبش رو بگیر آب خیار رو با یک تیکه پنبه به پوستت بزن و بزار خشک بشه  حالا تفاله خیار رو اگه پوستت خشکه بهش عسل بزن و اگه چربه اب لیمو تازه بریز و بزن به صورتت روی همون اب خیار و بعد 20 دقیق صورتت رو بشور

یکی از راه های  از بین بردن جای جوش پیازه 

اب پیاز برای جای جوش خیلی  وبه از خیلیا شنیدم و واقعا تاثیر داشته 

نصف یک پیاز رو رنده و آبش رو بگیرو جلوی باد قرار بگیر پنکه  یا کولر اینطوری چشمات کم تر می سوزه 20 دقیقه صبر و بعد صورتت رو بشور

خب از اینکه از ماسک هایی که گفتم استفاده حتما حتما رو دستت تست تا حساسیت نداشتی باشی

برای رفع جای جوش ماسک های زیادی هست  خب ساده ترین و بی هزینه ترینش آب برنج هست  اب برنجی ...

مرسی عزیزم ماسک خیار رو قبلا هم استفاده کردم ولی آب برنج و پیاز رو نه حتما امتحان میکنم ممنون ک وقت گذاشتی عزیزم

دوستان من تلگرم گروه دارم کلی مطالب خوب و بدرد بخور دارم برای زیبایی طبیعی هرکس دوست داشت بیاد استفاده کنه

https://t.me/joinchat/KsazskUNy-4sm2T3ctrfjQ

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

ازکجا بخریم‌چی‌هست

کپسول ویتامین ای عزیزم از داروخانه میتونی تهیه کنی ی ورقش 5تومنه 

هم میتونی بخوری هم اینکه سوراخش کنی وروغنش رو ب پوستت بمالی ویتامین ای خیلی خوبه برای پوست 

.

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
عزیزم لینک ک گذاشتی آبی نشده چطوری جوین شم؟

اگه نمیشه به آیدیم پیام بدین لینک بدم@Baran136

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

گروه خانومانس یا اقایونم هستن؟

خانوماست عزیزم من کنترل میکنم آقا هم باشه چت نمیکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40