2777
2789
عنوان

لباس گمشده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 92 پست
چه ترسناک ،من فقط همون موقع ها همون لباسه با یه تاپم بعدش غیب شد ،اما دیگه تکرار نشد

راستی چندبارهم خونشونو عوض کردن ولی باز اون اتفاقا میفته،یکی دوبارهم خواهرم توخونه ی موجود سیاه قدبلنددیده

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی فالگیر بهش گفت همسرت توبچگی ناخواسته بچه جن کشته واسه همین اذیتتون میکنن ونمیذارن بچه دارشین. هفت ...

😯😯😯چه بد

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

حالا شما گفتید  یاد یه خاطره ای افتادم  سال هشتاد  تازه  شلوار زیراتن مد شده بود و مامانم  یه  مارک خوبشو واسه خواهرم خرید که  بعدش هرچی شلوار  زیراتن  اومد تقلبی بود  یا زود  گشاد میشادن یا هر چیزه دیگه  ای...عروسی  عموم بود  و خواهرمم شلوارشو  در اورد  و لباسهایه مجلسیشو پوشید و گذاشت  تو کیف مامانم...همون گوشه اتاق😒 بعدش وقتی مجلس  تموم شد  اومدیم لباسهامونو عوض کنیم  که  متوجه شدیم  شلوار زیراتن خواهرم  گم شده خیلی گشتیم  پیدا نشد  فقط به جاش زن عمو  دیگم که عروسی  خونه  اونا بود یه  شلوار اورد داد تا خواهرم بپوشه..هفته  بعدش  اومدیم  دعوتی  خونه همین عموم یهو دیدیم  شلوار خواهرم  که اونهمه واسش زجه زد  و گریه کرده بود  پایه  خواهره  زن عمومه😖 وای  خدا از دوخته پایینه شلوارش  که سه مدل دوخته بودم چرخم  هی خراب میشد  شناختیم😂 ولی دیگه  چیزی نگفتیم..گفتیم  اینو از کجا  خرییدین  گفت  دیگه  نمیتونه  لنگه  شو پیدا کنی حتی اگه ادرس بدم😆

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
راستی چندبارهم خونشونو عوض کردن ولی باز اون اتفاقا میفته،یکی دوبارهم خواهرم توخونه ی موجود سیاه قدبل ...

😟😟من جاش بودم سکته میکردم آخه خیلی ترسناکه

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
نمیدونم اون شب خواهرشوهرام خونمون شام بودن برعکس دخترم اونشب انقدر گریه کرد همش بغل خودم بود. فردا ص ...

منم  مادر بزرگم  یه گوشواره  واسه خواهرم  خرید یهو غیب شدن از خونه مون  انقدر مادرمو  سرکوفت زدن واسش که نگو  بعده  هفت  سال  خیلی اتفاقی  یک  لنگه شو  خونه  مادر بزرگم  تو لباسهایه عمه  کوچیکم  دیدم😡

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

حلقه منم گم شده  یعنی پیدا نمیشه دیگه؟😟😟😟😟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟