2777
2789
عنوان

لباس گمشده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 92 پست

انگشتر دخترم توی خونه گم شد. دیگه هم پیدا نشد.... 

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨
استارتر بد به دلت راه نده شاید لباسات جا موندن خونشون یا شاید مثل مامان خودم به تشخیص خودش بعضی از ل ...

ن بخدا تازه گرفته بودمش 

اخه بلوز نبود ک بگم جا مونده مگ میشه ادم بره جایی بارونی و شال جا بذاره پس با چی برگشتم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

رفته زیر تخت من همیشه گمشده هام پشت کمد زیر تخت زیر قالی😂

نه بعدش ما خونمونو تعمیر کردیم ،من کل وسایلو جابه جا کردن ،آخه هیچکس خونمونم نیومده بود

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
ن بخدا تازه گرفته بودمش  اخه بلوز نبود ک بگم جا مونده مگ میشه ادم بره جایی بارونی و شال جا بذا ...

خوب ازشون بپرس یه روز که دیدیشون 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
نه بعدش ما خونمونو تعمیر کردیم ،من کل وسایلو جابه جا کردن ،آخه هیچکس خونمونم نیومده بود

میگه وقتی در میاری بسم الله بگین جن نپوشه

شاید جن برده

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

انگشتر دخترم توی خونه گم شد. دیگه هم پیدا نشد.... 

اونکه افتاده  تو  چاه  نفهمیدین😖

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
😟😟😟نگو

توخونه خواهرم خیلی اتفاق میفته  دائم وسیله هاش یا گم میشه یا جابجامیشه،خوراکیهاش هم میخورن.

بچه هم نداره که بگیم کار بچشه

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین
😐😐😐😐عزیزم من بارونیو  شال جا بذارم با چی برمیگردم😂

😂😂😂

آخه من زیاد لباس گرم هام رو جا گذاشتم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

منم یه بلوز خوشگل بافت که فقط یه بار پوشیده بودم از خونه گم شد.اصلا کسی خونمون نیومده بود.از حموم در ...

منم یه بار دیگه یه تاپ گرفتم برای زیر کت ،اما اونم غیب شد 

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
اونکه افتاده  تو  چاه  نفهمیدین😖

ن بابا دخترم 5 ماهش بود دستشویی نمیرفت. مادرشوهرم کادو واسش خریده بود 😞

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨

زمان مجردی انگشتر طلای گرون قیمت خواهرم سه سال بود گم شده بود تو خونه گم شد

بعد سه سال اصلا به کل فراموشم شده بود تو چهارچوب در اطاق بود 🙄🙄🙄

از ترس رفت با ی انگشتر عوضش کرد

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️