2777
2789
عنوان

لباس گمشده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 92 پست

من تو راهنمایی یه کتاب داستان گم کردم.

خیلیم دوسش داشتم اسمم اولش نوشته بودم.

سالها نبود.

دیگه من بزرگ شدم ازدواج کردم.

یه روز تو اتاق برادرشوهرم پیداش کردم! لابلای کتاباش.

خودشم روحش خبر نداشت اونجا چیکار میکنه. اصلا ما رفت و امدی نداشتیم قبل از ازدواج من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لابد اونجا یا خونه یکی از فامیلاتون جا گذاشتی اونا هم دیگه دنبال صاحبش نگشتن گفتن بدیمش به نیازمندا

ن استفاده شدن بارونیم صورتی بود قشنگ ی سایه سفید افتاده روش

من تو راهنمایی یه کتاب داستان گم کردم. خیلیم دوسش داشتم اسمم اولش نوشته بودم. سالها نبود. دیگه من ...

وای چه جالب خیلیییی جالب بود 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
من تو راهنمایی یه کتاب داستان گم کردم. خیلیم دوسش داشتم اسمم اولش نوشته بودم. سالها نبود. دیگه من ...

واای😅😅😅

خواهرشوهرت تومدرسه دزدیده😃

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤خدایاشکرت بخاطرپسرنازم😍😍😍😍

استارتر بد به دلت راه نده شاید لباسات جا موندن خونشون یا شاید مثل مامان خودم به تشخیص خودش بعضی از لباسهامو میبخشه بعصی ها رو کهنه میکنه 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
حالا من تو خونه خودم سوییشرت شلوار گم شده ،انگار اب شده رفت تو زمین ،روتختم بود 

رفته زیر تخت

من همیشه گمشده هام پشت کمد زیر تخت زیر قالی😂

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

لابد اونجا یا خونه یکی از فامیلاتون جا گذاشتی اونا هم دیگه دنبال صاحبش نگشتن گفتن بدیمش به نیازمندا

😐😐😐😐عزیزم من بارونیو  شال جا بذارم با چی برمیگردم😂

وااااااآاااااااااوووووو..... جل در خالق

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨
جنهای انتقال دهنده    

دقیقا هست

دوست مادرم هر سری شلوار پسر کوچیکشو میشوره رو بند توش پول پیدا میکنه اینم میترسه میندازه صدقه،یه سری پسرش کشیک داد زود رفت پولارو برداشت هله هوله خرید بهش گفت به تو چه پولامن🤣🤣🤣

مادرش خیلی حساسه رفت جا اینا صدقه انداخت

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️